- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
lesaux figy: gondolom ez lesz az utolsó video, amit vesztek, hiszen már itt a dvd, dvd recorder, szóval video-ra gondolom már nem akartok költeni. Hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha most veszel egy normális videót, és többet nem lesz rá gond. Vegyél Panasonic videót. én anno, amikor még a videók nem ennyibe kerültek, spóroltam a dolgon, igaz nem 10k-t, de nem vettem pana-t, hanem egy Thomson-t. Anyuék Daewoo-t vettek. A Daewoo alig volt használva mégis sz@r. A Thomson most gyűrte be a '85-ben rögzített családi videokazettát, alig bírtam kiszedni.
Soha, de soha nem szabad gagyi videót venni, most meg pláne nem, hiszen a 2 fejes, hulladék samung/philips/aiwa/lg videók, és a fullos, 6 fejes, hif sztereó panasonic között 15k az árkülönbség.
NV-HV61EP. ez a video egyszerűen tökéletes. minden csati megvan, amire szükség lehet, így bármit rá lehet kötni, és bármire rá lehet kötni.
csúcs minőségű mechanika, megbízható elektronika, könnyű kezelhetőség, gyors, halk, szalagkímélő visszatekerés. jó minőségű tv tuner.
ha én most videót vennék, csak ilyet vennék. Barátnőmék most vettek videót, és nem volt kétséges, hogy ilyen lesz. nagyon bevált.
itt a link: [L]http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=422[/L]
vagy nézd meg az 51-est. ez abban különbözik a 61-től, hogy ezen össz-visz egy scart csati van, ami akkor lehet problémás, ha a scart kábellel rá akarod kötni a tv-re, viszont a hangot meg házimozira is ki kellene küldeni.
ha viszont, tuti biztos, hogy csak egy tv-re lesz rákötve, és kész passz, akkor felesleges kifizetni a 61-ért +5e Ft-t. Ettől függetlenül sosem lehet tudni, hogy mikor lesz bővítve a rendszer, mire kell még rákötni a jövőben, úgyhogy én inkább a 61-re szavazok. amin van 2x scart, és egy sztereó rca hangkimenet.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest