- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Kösz a tanácsokat, de mint kiderült felesleges volt a nagy utánarohangálásom - öcsém nem is mozizni akar vele, tehát az ötpontegy gyakorlatilag kihasználatlan. Írtam neki, hogy keressen direkt egy CD lejátszó / receiver / hangfal triót hifizgetésre, nem hatotta meg :
természetesen mondtam a fazonnak hogy mire kell nekem, meg volt ott egy jófajta hi-fi is, korrekt külsővel, mp3-mal, állítólag 2×100 W-tal, távirányítóval, szintén 60 zsetonért, de az ürge azt mondta, hogy jó a házimozi is, meg meg is hallgattam egy másikat (gondolom azért akkora nagy különbség nincs) és a Paranoid eléggé dübörgősen vitte a rezet. Nekem tetszett, szerintem az én botfüleimnek bőven megteszi ez is
Erre mit lehet mondani? Ő pénze... :F
Aktív témák
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest