Aktív témák
-
Loretto
veterán
szasztok megint igazam lett(sajnos).
tegnapelőtt mondta bnőm hogy apja gépe nem indul.se kép se hang.
meglestem télleg semmi,na mondom remélem csak a vga szállt el.bnöm gépét is kinyitom de mondom inkább az apja karija menjen az övébe(fő a biztonság).
láss csodát megy mint a huzat.na akkor agyobb lesz a baj.
Ja hdd-ről lementettünk minden fontosat(az müködött.)akkaor marad a lap+proci+ram valamelyike.megnéztem ram a helyén volt.aztán ahogy kurkáltam egy mi akadt a kezebe?EGY BEFŐTTESGUMI.de az egyik fele el volt olvadva.na mondom szép.amit érdemes tudni hogy az''após'' csak szervizbe viszi a gépet mert.. mert.erre mondtam ha a gumi ott szétfolyt és a lapon rossz helyre folyik akkor lehet feladni az uccsó kenetet.szervizbe le lett vive.
tegnap szolt a bnőm a lap+proci+ram is kinyiffant.szal ennyit a szervizről ahol gumit tettek a gépbe.
helyette asus lap leszn 2400 cerka+512 ram.otthonra word+exel-re jó lesz.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 M520/4 GB RAM/Radeon HD5650/128 GB SSD laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest