- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Aktív témák
-
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
''Apropo, lottozzunk!
Nyerjuk meg a masfel milliardot, abbol talan mar lehetne csinalni egy jo kis ''kereskedelmi'' rockradiot.''
erre már én is gondoltam. Ha majd mocskosul gazdag leszek, fogok erre áldozni asszem... :) hogy a köznek legyen rockrádiója.
Mert valljuk meg, szégyen, hogy nincs.
Bárhol jártam eddig, mindig volt az éterben legalább egy rádió, amelyik jó rockzenét játszott. Egyedül nálunk nincs semmi, mióta megszűnt a Bridge.
de azért ez egy 2,5 milliós agglomeráció, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény....! :(((
komolyan! Prágában pl. tök jó rockrádió van! Álltunk a dugóban délután 4-kor, de nem idegeskedtünk, mert AC/DC szólt a rádióban. majd Aerosmith, majd Red Hot Chili Peppers. Mutass egy olyan rádiót Magyarországon, ahol ilyen jellegű zenék mehetnek napközben...
ez az ország csak az igénytelenségre vevő.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- OLED TV topic
- Packeta
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest