Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
Gondolkodtam íjak-e erre....
Nem kell észrevenni, mert réges rég tisztában vagyok vele. Nem tom miből vontad le ezt, Sajnálom ha így látod te és mások. Ez van.
És hogy én, hogy köthettem beléd, azt meg nem értem . Írtam neked valaha? Maximum válaszoltam. Remélem az nem kötekedés. Innen amúgy pont fordítva látszik az egész, de nem érdekes..hagyjuk
Azt hittem az ember leírhatja a véleményét bármi legyen is az. Ugylátszik nem, és többre becsülik azt, aki képmutató, de mézes mázas, mint aki kekereperec kimondja a véleményét, és felvállalja magát azzal együtt. Nem baj.
Tényleg ezentúl majd szorítkozom az adásvételre hardverpejac keretein belül. Nekem ez az egész nem jelent sokkal többet, tehát felesleges egymás vérét szívni.
Nekem sincs erre időm/szükségem és gondolom neked/nektek sem. Meg van a saját életem a való életben...olyan amilyen, de az enyém és való :C Nem kell minden egyes szavamért irásos garanciát vállalnom, magyarázkodnom a stílusom/gondolkodásom miatt, nem ítélkeznek felettem azért, mert valamiben teljesen más a véleményünk. Gondolom te/ti is így vagytok ezzel.
Személyesen sem jutnánk sokkal többre amúgy, hacsak nem lausbubost akarsz játszani :DD Te dolgod. Én ilyen vagyok, te olyan. De az is lehet, személyesen mindketten teljesen mások :C vagy forditva :DD
Nna továbbiakban hardverpejacon megtalálsz a topikjaimban. Szigorúan csak üzleti és hardver témákkal kapcsolatosan. A ''Te miért gondolkodsz teljesen másképp te g..ci?'' játékból ennyi is elég volt ph-n.
Minden jót.
UI: az ékezetek csak most az egyszer stílszerűen :C
''Nem felvenni a kesztyűt és nem gyerekes megnyilvánulásokkal megtölteni a fórumot. (Amiket írok, általánosságban érvényes!)''
igazad van. reszemrol sorry es tema lezarva. ide sem irok tobbet, csak ezt az egyet.
joejt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asustor NAS
- Formula-1
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- PlayStation 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest