- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
''Neked van ehhez jogosultságod?'' - Szerinted miért van EKKORA betűkkel a nevem alatt, hogy HÁZIGAZDA? Azért, hogy az összes köcsög beszólást kimoderáljam, átrakjam a megtévedt topicokat másik témakör alá, meg hogy olyan okos írásokkal kápráztassalak el, mint amiket eddig is olvashattál. Hoppá, egó a maximumon...
Szóval én meg nem írok. Illetve bemegyek, írok, de nem tanulok rá, jó ez a 3-4 kombó, nem fogok emiatt izgulni. Persze ha jó lesz, akkor beadom, de kit érdekel? A PEK miatt ne aggódj, én mindent tudok, mert én vagyok az ....... Jó, oké, te meg a Májkel Dzsekszon, de az most más téma, és a kulcsot sem vesztettem el, viszont a kívülálló fórumozók a fonalat biztosan, azért mégis megnyugtatom őket, nem ők a hülyék, hanem itt Pécsen mennek a dolgok másként, mint az ország normálisabb helyein...
Ja, és mindjárt szarrá moderállak!
Hoppá, most jut eszembe, hogy holnapra el kellene hoznod az Apostolos rövidítést, én meg talán viszek PC Formatot, még nem tudom. Az Erikának is itt punnyadnak a másolt CD-i. Az milyen benyögés volt a Kulcsártól, hogy el****ni egy CD-t Vivaldira! Huhh, nagy csávó! Na szóval a netem is behalt már, alig megy, illetve hol megy, hol nem, szóval az itt írottakat vedd komolyan, és semmit se felejts el, talán ma már nem tudunk kapcsolatba lépni.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- Notebook Dell Latitude 7300 i5-8265U/ 8GB /256GB SSD/FHD Touch/Win11Pro szinte mint az új Garancia
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -20% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest