Új hozzászólás Aktív témák
-
krcsmarik
újonc
Szerintem igazából ez már mindegy, nem hinném, hogy 7-10 év múlva ezeket a telókat fogjátok ahsználni, ígyse úgyse. Csak gondold (gondoljátok) át, hogy 2018-ban, mik voltak, aki itt erről beszélget, szerintem senki nem használja már azokat senki, max fater/muter "megörökli", de neki mindegy lesz, hogy van-e új frissítés már vagy nem. Elképzelhető persze, hogy belassul a hw fejlődés, és akkor még az én s24+-om is használható készülék marad, de másrészről azért 7-10 év használat már igencsak meglátszik egy telón, kopás, akksi, kijelző. Nem biztos, hogy jó irány ennyi plussz ennyi telóra ígérgetni, nézzétek meg, hogy most mennyi készülégre ígérnek oneui7-et, és mondjuk mennyi készülék lesz a felsorolásban a uneui(valamennyire), amikor az s24 lesz a lista alján... Ha még ez is megfekteti a samut, nem tudom mi lesz akkor.
Másik kérdés, hogy uyge pletyka van, hogy a now brief már ugrik is, 4-5-6 év múlva milyen procik lesznek, amik az új ai funkciókat már nem fogja bírni a vas, marad a gui reszelgetés, meg a droid verziószám, ami azért nem akkora durranás, szerintem. Inkább maradt volna az ilyen 4 verziós ígéret, de akkor amit a régi telóm kap kilépőnek, az még üssön.
Újabb talány ez a "2025-ig biztos ingyenes marad" szlogen, ami után nem tudni mi lesz. Ha az egész AI mókát bedobják havidíjasra, akkor az még megint boríthat midnent "mikor veszek új telót" kérdéskör, meg akkor ez a 7 főverzió is relevanciáját vesztheti.
Látom, részben off lett a hozzászólásom, legyen ez inkább csak ilyen now brief jellegű tipp tőlem, Nektek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged