Aktív témák
-
gyuri10
tag
válasz
biggamer #3647 üzenetére
Ha linkelt kepeken a tavoli allatokon kivul makro kepek es gyermek portrek voltak. Makrozni sokkal olcsobban is lehet, ilyen gyermek portret zoom nelkul meg csak egy zsak nyaloka beigeresevel tudsz csinalni
Egyebkent a zoom nem csak flexibilitast ad, de 420-as telenel en mar sokszor ''eltevedtem'' azaz a targy kivul volt a latomezomon, es csak bolyongtam, nem tudtam, hogy balra/jobbra/fel/le kene mozdulnom, hogy megtalaljam. Ilyenkor zoom ki es zoom ujra be segitett egy pillanat alatt, meg mielott a madar elrepult volna. -
gyuri10
tag
1 elmeleti kerdes:
Azonos zoom/targytavolsag/erzekelo meret/rekesz eseten minden obin ugyanakkora melysegelesseget kapok vagy ez obinkent valtozik. Esetlen van-e valami egyeb obifuggetlen tenyezo amely befolyasolja a melysegelesseg merteket? -
gyuri10
tag
Szia Tomi!
Koszi a valaszt. Jelenlegi pana FZ30-asom obijat sokan dicserik, valoszinuleg telleg jo mert semmi bajom sincs vele. Mas obival nincs tapasztalatom ilyen teren egyaltalan, igy az obikkal kapcsolatos problemak is ismeretlenek szamomra (merthogy a panaera telleg nem tudok panaszkodni). Magyarul azt nem akarom, azutan jojjek ra egy szamomra fontos szempontra miutan megvettem az obit. Te harom szempontot soroltal fel: elesseg/felbontas (gondolom ezt ertetted kepminoseg alatt), csendes uzem, autofokusz sebesseg (a harombol szamomra ket szempont uj) Van esetleg meg tovabbi amiken elgondolkoznatok mikor obit valasztotok?. -
gyuri10
tag
Uj fiu vagyok az obik teruleten. Meg szabad-e venni ilyen lencseket (Pentax K10D-n gondolkozom)? [link]
Mik a hatranyai egy ilyen sokoldalu gigazuuumnak?
Vagy erdemesebb pl a kitobiban [link] + 70-300-asban gondolkodni? ( [link] vagy [link]
Ha igen miert?
A zoom atfogason, fenyeron es a makro nagyitasi erteken kivul mik azok amire figyelni kell es ez milyen ertekeken keresztul lathato a specifikaciokban? Vagy csak tesztekben latszik? Magyarul, mitol jo egy obi es hogyan lehet merni?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest