Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor576
csendes tag
Bocsi, hogy itt kérdezem, de nem találtam egy alkalmasabb topikot sem. Aliexpressről rendelt fotós háttérrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes kísérletezni vele? Töredéke az itthoni áraknak.
-
gabor576
csendes tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Köszi! Akkor ehhez képest az ajánlott Nikkor AF-S 50/ 1.8 tűnik a legolcsóbb választásnak. Ez 70 000 körül megúszható, és ahogy utánaolvastam, nem lesz rossz választás.
Sajnos a gyári kitben lévő objektívvel ezek szerint nem sokra megyek. Elgondolkodtam azon, hogy első körben csak a vázat veszem meg, az itt ajánlott objektívvel.
-
gabor576
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre van szükségem. Gépet és objektívet szeretnék. A cél portréfotózás lenne, bel- és kültérben egyaránt. Ha jól értettem téma összefoglalót a fórum elején, akkor nekem egy 50-70-es kis teleobjektívre van szükségem. Szóval a 18-55 mm-es objektíves gépek kiesnek. Egy 18-105 vagy 18-14-es objektívvel rendben lennék? Ezeket elvileg kit-ben meg tudom kapni a kiszemelt (Nikon D5300) géphez. Vagy van olyan megoldás, amivel jobban járok? Váz+valamilyen külön megvett objektív?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest