Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
DX-en nem az igazi (az átfogása miatt többek közt)... Egyébként közel sincs olyan, mint az említett objektívek (persze, ha maradsz DX formátumnál, mindenképpen a Nikkor 17-55/2.8 az ajánlott).
Ha FX-re váltasz, akkor az új Nikkor 24-70/2.8 a jó választás.
Tudom, ezek drágák, de neked munkára kell... oda meg kell "némi" befektetés. -
KTTech
veterán
-
-
kiskornel
addikt
Az én vadkacsáim a tónál ijedősek... 400mm-en 1:1-es cropot kell csinálnom.
Szép lesz, csak 10 képből 3 ami igazán jónak mondható.Nézegesd a teszteket, hogy mennyire ken 500mm-en, meg 400mm-en az obid.
Valószínű ezeknél is lejebb kell menni egy stoppal, mint a max rekesznyílás, tehát fény az kell majd... sok is! Árnyékba ezzekkel ne fotózzál... vagy ISO-t kell nyomatnod, de akkor meg zizis lesz a kép...
Ha fákon akarsz madarakat lőni, és nem túl sűrű erdőbe, akkor jó mindkettő. De a nagyobb gyújtótáv itt előny mindenképp. Hacsak nem akarsz álcahálót venni

NE FELEJTSD EL, HOGY EZEKHEZ ÁLLVÁNY IS KELL. Legalább egy monopod (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest