- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alba-regia
aktív tag
Ritkán vásárolok használtan, inkább eladok dolgokat. Nekem is több vevőm volt, aki jelezte, hogy adásvételi szerződést szeretne írni. Van, akinek azért kell, mert csak így tudja vállalkozásban elszámolni, másnak csak az eredet miatt.
Vettem már adásvételivel pl. biciklit. Ha rendben vannak a dolgok, nem lopott vagy hibás terméket próbálnak rádmelegíteni, az eladó nem zárkózik el véleményem szerint az adásvételi szerződés megírása elől (két tanú azért legyen rajta).
A helyedben megírnám előre, kinyomtatnám a saját adataiddal, és csak az eladó és a termék adatait (megnevezés, SN) írnám be a helyszínen. Addig nem is feltétlenül mondanám a másik félnek. Ha meg nem hajlandó aláírni (mondjuk az összeg átadásánál vagy átutalásnál), akkor árulja tovább. A legtöbb helyen pl. objekíveknél, gépvázaknál kérik feltüntetni már a hirdetésben is a gyártási számot, nem véletlenül.
Szerk.: pl. járművet ha vásárolok, előtte printscreenelem a hirdetést, és igyekszem minél többet írásban kommunikálni, ha lehet. Magánszemély esetén ez a jótállás egyébként is egy nehezebb dolog. Nekem volt már olyan problémám korábban (cégtől vásároltam), hogy visszavásároltattam a járművet. Majd évekkel később kiderült, hogy a cég (vagy annak a nevében) többeket átvert, így bekérte a rendőrség az információkat. Szépen megkerestem a biztonsági mentésben, elküldtem nekik. -
rednifegnar
senior tag
mondanam ha ennyire parazol akkor vegyel ujat, vagy kereskedotol.
en mar rohadt sok cuccot adtam-vettem hasznaltan nem kis penzekert de az elmult 25 evben egyszer se irtam ilyet ala. igazabol fel se merult. talan egyszer egy mukso aki raadasul elado volt o mondogatta hogy ir es akkor lett.
nyilvan minden hasznalt cuccban van riziko, pont itt a ph-n vot egy ipse akitol vettem egy tabletet, az nagyon mondogatta hogy garis meg minden es bizzak benne ezerszeres pozitiv ertekelesei vannak, telszam barmi ha gond lenne. aztan par hetre ra lett, es ugy eltunt mintha soha nem lett volna, telot se vette fel soha, uzenetekre se valaszolt. szoval van ilyen is de ritka.
ami viszont celszeru hogy kezbe kell venni ki kell probalni, es csak akkor fizetni. megnezni pl nem e decenteres, vagy pl a stabi megy e (hallani lehet), frontfokusz/backfokusz, stb.
a lancfuresz amugy egy kulon allatfajta, nagyon sok a lopott meg hamis, nagyon kapnak ra meg jelentgetik fel egymast, kicsit olyan mint az autodiagnosztikasok azok is egymast nyomjak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged