- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Hogyha keveset szánsz rá, és kitobjektívekben gondolkodsz (amivel alapvetően semmi gond, én is azt használok), akkor ne várj falakat rengető optikai minőséget. De jót persze elvárhatsz, és azt tudják is. Természetesen vannak hibáik, de ettől még lehet szép képeket készíteni velük, és utómunkával amit szükséges, korrigálni.
Főleg úgy, hogy ezek az objektívek használtan, újszerű állapotban, nagy számban, még olcsóbban is elérhetők, kezdetnek megéri beszerezni egyet. Aztán, ha kialakulnak az igényeid, úgyis veszel majd másikat, hiszen ezért választasz cserélhető objektíves gépet.
Vsz.A másik lehetőség, amit philoxenia ajánl. Régi, jó minőségű, olcsó, manuál, fix objektívek.
-
ottkar
addikt
Jól értem? A Pentax gépet a ceruza méretű akku kompaktossá teszi? Rögtön az őrültség jelei mutatkoznak rajtam! Li-ion akkunál nem kell tartalék akku egy hosszabb fényképezésnél? Amúgy egy Li-ion akku ára meg 4 db NiMH Eneloop hogy is viszonyul egymáshoz?
Amúgy telét egy fotós egyáltalán nem csak állatfotóhoz használ még 50%-ban sem. -
Dare2Live
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest