- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
ServerWorks #4159 üzenetére
Azt tudom. Viszont most nézem, hogy a tulaj polárszűrőről beszélt és UV szűrőről tett be linket. Ne bonyolódjuk bele, nem érdekes.
-
Fejo
őstag
válasz
ServerWorks #4062 üzenetére
"szóval 70-200 f/4 L IS USM... eccerüen gagyi, mint az IS nélküli verzioja... fujj, nem kell"
Mivan?
-
Cassidey
senior tag
válasz
ServerWorks #4065 üzenetére
artworktol. mindenre
ez az alapobim. de portrera vettem meg "kb egesz alakosra". (de babakat es egesz kicsiket fotozom leginkabb, naluk meg mas ugye az egesz alak mint nalunk.)
-
Cassidey
senior tag
válasz
gagyi
oke..
amugy ja, egy jo kepert ki lehet. de nekem nem azert kellett, h neha elovegyem, hanem folyamatos hasznalatra, arra meg nem art egy jobban kezelheto cucc. index eskuvofotos topicjaban is van egy srac, aki a 70-200/2.8 IS-el dolgozott, es o is kurvara kiakarta valtani vmivel, mert ha tobb oran at hasznalod gaz. de te tudod neked hol van ez a hatar, sok szerencset a Sigmahoz, azert probald ki vasarlas elott.
-
kiskornel
addikt
válasz
Sokkk boldogságot hozzá!
(én Sigma-t akkor se vásárolnék anélkül, hogy helyben nem próbáltam ki... írd be a gugliba, hogy "sigma 100-300 problem"... olvasgass.
Olyanokat is olvasni, hogy veszel másik gépet, és nem megy vele az obi...) -
kiskornel
addikt
válasz
ServerWorks #4050 üzenetére
Te most aadtál el némrég egy Canon EOS 1D Mark II N-t, Nem?
-
kiskornel
addikt
válasz
ServerWorks #4050 üzenetére
Mire kell?
-
Cassidey
senior tag
válasz
ServerWorks #4048 üzenetére
nem tudom, mire kell neked, en is a 70-200/2.8 IS-t akartam, de ha van lehetoseged probald ki par orara, mert en arra jutottam, h tul nehez ahhoz, h tudjak vele dolgozni. Sot, hasznalni. A sima 70-200/2.8 konnyebb kicsit, de meg mindig tul nehez ahhoz, h ne remegjen be alatta a kezem. Tehat 70-200/4 IS.
Ha te kigyurtabb vagy mint en, akkor nem szoltam. -
Stitch
őstag
válasz
Ha már lúd legyen kövér?
Ezek mind, nagy és nehéz objektívek, először még lelkesen cipeli az ember, de aztán egyre ritkábban kerül bele a táskába..kivéve ha erősíteni akarsz.
70-200 F/4 USM L IS?
Szerk.: közben megelőztek..
-
Dare2Live
félisten
válasz
és mire használnád? mire kell? APSC?
Mert 2.8 az nagy/nehéz, profi obi és cipelni agyrém. De egy 100-300 F4 is. Pesze ha erösödni akarsz... vagy ha vmiért megszállott vagy....De mindha egy hölgy lenne az avatarod... véletlen?
Meg a két 2.8 közt van olyan 80% árdifi. Az se kevés.egyébként én nem értek egyet az elöttem hozzászoló nagy általánosítgatás "lozungjaival". Nemcsak mert sok tekintetben/sokszor elveri egy külső cég obija az L-eket hanem mert általánosítgatni nem jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest