Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Ritkán vásárolok használtan, inkább eladok dolgokat. Nekem is több vevőm volt, aki jelezte, hogy adásvételi szerződést szeretne írni. Van, akinek azért kell, mert csak így tudja vállalkozásban elszámolni, másnak csak az eredet miatt.
Vettem már adásvételivel pl. biciklit. Ha rendben vannak a dolgok, nem lopott vagy hibás terméket próbálnak rádmelegíteni, az eladó nem zárkózik el véleményem szerint az adásvételi szerződés megírása elől (két tanú azért legyen rajta).
A helyedben megírnám előre, kinyomtatnám a saját adataiddal, és csak az eladó és a termék adatait (megnevezés, SN) írnám be a helyszínen. Addig nem is feltétlenül mondanám a másik félnek. Ha meg nem hajlandó aláírni (mondjuk az összeg átadásánál vagy átutalásnál), akkor árulja tovább. A legtöbb helyen pl. objekíveknél, gépvázaknál kérik feltüntetni már a hirdetésben is a gyártási számot, nem véletlenül.
Szerk.: pl. járművet ha vásárolok, előtte printscreenelem a hirdetést, és igyekszem minél többet írásban kommunikálni, ha lehet. Magánszemély esetén ez a jótállás egyébként is egy nehezebb dolog. Nekem volt már olyan problémám korábban (cégtől vásároltam), hogy visszavásároltattam a járművet. Majd évekkel később kiderült, hogy a cég (vagy annak a nevében) többeket átvert, így bekérte a rendőrség az információkat. Szépen megkerestem a biztonsági mentésben, elküldtem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest