- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz
aleister #25009 üzenetére
Szerintem tök jó, hogy én is tudom kalibrálni. Nem kell szervízbe küldözgetni. Nem tudom melyik a jobb, elküldeni a szervízbe tavasszal az összes cuccom kalibráltatni és jó ideig semmi nincsen belőle vagy pedig rááldozni egy kis időt és megcsinálni magadnak böcsülettel...
Én az utóbbit választom. ( plusz hót vidéki vagyok szóval minden egyes út 10K.... ) lehet számolgatni
-
m3ss
veterán
válasz
aleister #25009 üzenetére
"Igen, ez így jól hangzik, de másik oldalról nézve fura, hogy a fotósnak kell további összeget költeni, és a saját idejében azzal bajlódnia azért, ami elvárható lenne."
ezt akkor lehetne felroni nekik, ha a canikon optikak pontosak lennenek alapjaraton. igaz annyira sok obit nem vettem ujan, meg nem is a legjobb obik voltak, de nikon 35 1.8g, canon 85 1.8, canon 50 1.8 II ezeket mind ujan vettem, egyik sem volt pontos alapjaraton.
es a tobb targytavolsagon valo kalibralhatosag azert nagy feature a canikon cuccokhoz kepest. igaz utalatos melo beloni, de legalabb van ra lehetoseg...sztem a sigma nagyon jo iranyba ment el minden teren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged