Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
A tapasztalataimat írtam le, hogy más nehogy szívjon vele és inkább nézze meg gyanakodva mielőtt megveszi az adott darabot. Én eléggé szerencsétlenül fogtam ki ezt a 2-t. Az egyiknek a végtelen fókuszállása 24-35mm között 3m!! -nél volt, tehát mondjuk egy felhőre fókuszálva előtted éles volt a fű, 70mm-es végére érve tűrhető volt. A másikat elvileg a Camera Kft. megcsinálta frontfocus miatt, ez után 24-70mm közt végig back-es lett, de rekeszelve még használhatóan. Ezzel az obival voltak olyan gondok, hogy néha egyszerűen nem talált sehol élességet, főleg ''kevés'' fénynél (nappal erdőben). És mint az elsővel is, kipróbáltam mit tud manuálfókusszal nyitott rekesznél. Az eredmény emlékeim szerint nagyon rosz lett, de ezt sajnos nem tudom már alátámasztani képekkel. Valószínű azzal az obival történt valami ami miatt ez ilyen lett. Pl. szétszedték, leejtették, nem tudom, de hidd el, hogy nagyon szar, lágy képe volt, ami 5.6os rekesznél javult fel annyira mint az első képminősége lehetett. Lényeg a lényeg, fenntartásaim maradtak eziránt az obik iránt, viszont az első ami nálam volt 2.8on tényleg odaverte a kitobit, és gyönyörű képe volt. Ha nem lett volna fókuszproblémás eszembe sem jutott volna visszaadni, vagy valami mást venni helyette. Viszont miután a másodjára is hibás darab akadt a kezembe, besokalltam, és feladtam a keresgélést, pedig halomban állnak az aproneten az ilyen obik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest