Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
A tapasztalataimat írtam le, hogy más nehogy szívjon vele és inkább nézze meg gyanakodva mielőtt megveszi az adott darabot. Én eléggé szerencsétlenül fogtam ki ezt a 2-t. Az egyiknek a végtelen fókuszállása 24-35mm között 3m!! -nél volt, tehát mondjuk egy felhőre fókuszálva előtted éles volt a fű, 70mm-es végére érve tűrhető volt. A másikat elvileg a Camera Kft. megcsinálta frontfocus miatt, ez után 24-70mm közt végig back-es lett, de rekeszelve még használhatóan. Ezzel az obival voltak olyan gondok, hogy néha egyszerűen nem talált sehol élességet, főleg ''kevés'' fénynél (nappal erdőben). És mint az elsővel is, kipróbáltam mit tud manuálfókusszal nyitott rekesznél. Az eredmény emlékeim szerint nagyon rosz lett, de ezt sajnos nem tudom már alátámasztani képekkel. Valószínű azzal az obival történt valami ami miatt ez ilyen lett. Pl. szétszedték, leejtették, nem tudom, de hidd el, hogy nagyon szar, lágy képe volt, ami 5.6os rekesznél javult fel annyira mint az első képminősége lehetett. Lényeg a lényeg, fenntartásaim maradtak eziránt az obik iránt, viszont az első ami nálam volt 2.8on tényleg odaverte a kitobit, és gyönyörű képe volt. Ha nem lett volna fókuszproblémás eszembe sem jutott volna visszaadni, vagy valami mást venni helyette. Viszont miután a másodjára is hibás darab akadt a kezembe, besokalltam, és feladtam a keresgélést, pedig halomban állnak az aproneten az ilyen obik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest