- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
A tapasztalataimat írtam le, hogy más nehogy szívjon vele és inkább nézze meg gyanakodva mielőtt megveszi az adott darabot. Én eléggé szerencsétlenül fogtam ki ezt a 2-t. Az egyiknek a végtelen fókuszállása 24-35mm között 3m!! -nél volt, tehát mondjuk egy felhőre fókuszálva előtted éles volt a fű, 70mm-es végére érve tűrhető volt. A másikat elvileg a Camera Kft. megcsinálta frontfocus miatt, ez után 24-70mm közt végig back-es lett, de rekeszelve még használhatóan. Ezzel az obival voltak olyan gondok, hogy néha egyszerűen nem talált sehol élességet, főleg ''kevés'' fénynél (nappal erdőben). És mint az elsővel is, kipróbáltam mit tud manuálfókusszal nyitott rekesznél. Az eredmény emlékeim szerint nagyon rosz lett, de ezt sajnos nem tudom már alátámasztani képekkel. Valószínű azzal az obival történt valami ami miatt ez ilyen lett. Pl. szétszedték, leejtették, nem tudom, de hidd el, hogy nagyon szar, lágy képe volt, ami 5.6os rekesznél javult fel annyira mint az első képminősége lehetett. Lényeg a lényeg, fenntartásaim maradtak eziránt az obik iránt, viszont az első ami nálam volt 2.8on tényleg odaverte a kitobit, és gyönyörű képe volt. Ha nem lett volna fókuszproblémás eszembe sem jutott volna visszaadni, vagy valami mást venni helyette. Viszont miután a másodjára is hibás darab akadt a kezembe, besokalltam, és feladtam a keresgélést, pedig halomban állnak az aproneten az ilyen obik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest