- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ne legyél már ilyen töketlen! Edigital-ban van mindkét obi raktáron, ha szépen beszélsz hozzájuk, odaadják kipróbálásra.
árban van egy laza 2x-es különbség a kettő között, sztem elég más célközönségnek való a két obi... nem okozok meglepetést, ha azt írom, hogy a 70-200 sokkal profibb, az 50mm különbség sztem nem számottevő. ha van rá zsé és nem bánod a méretet, súlyát, továbbá nem használnál reciproknál hosszabb záridőket, akkor sokkal jobb választás.
ha a 250mm kevés, akkor ajánlhatnám a 70-300 IS-t, de ez az 50mm végképp nem számít, akkor már anyagilag jobb választás az 55-250 IS.
kitobit és fényerős obit telével összehasonlítani totálisan értelmetlen dolog.
2x-ezőt rakni egy fényerőtlen telére... ööö... nem érdemes. nem is tudom, erre az obira lehet-e, de az 500/f11 nagyon lágy és CA-s lesz/lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Opel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs