- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
igen most már értem, nem vettem számításba azt hogy nagyobb az objektív DSLR-en viszont az érzékelő is jóval nagyobb mint egy kompaktban.
azt gondoltam a frontlencsétől függ csak hogy melyik mennyi fényt ereszt átviszont ha már itt tartunk
Canon 570IS kompaktomon F8 azt hiszem a legkisebb fényerő egy Nikon 18-105-nek meg valami F22 vagy ilyenek szoktak lenni
szóval a kérdés az lenne hogy kompaktnál az F8 már elég kicsi fényt ad, ez nem ugyanaz lesz mint DSLR-en az F8 ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest