- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Brother t425w maradt az usb kábel, mivel a wifi nem ment, de kábellel sem tudok nyomtatni! Telepítés után sehonnan nem tudtam nyomtatni word, iprint & scan...
a nyomtató mint hardwer megjelenik. Rájöttem, hogy offline módban volt ezt kikapcsoltam de így sem tudok nyomtatni!
Van valami tipp hogy mit tegyek? Van már két Brother nyomtatóm(mfc5750dw és 920dw)
azokat elsőre telepítettem és évek óta mennek! -
Zolix
tag
Sziasztok!
Vettem egy Brother t425w nyomtatót de a wifi-t nem tudom beállítani mindent a program szerint csinálok össze van kötve usb kábellel látja is a nyomtatót, majd a következő lépésnél wifi hálózat keresésénél semmi!
Van valami tippetek?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy Brother mfc-t920dw nyomtatóm. Nyomtattam ki fényképeket eredeti brother fotópapírra. Pár hónap múlva elszíneződnek a képek, ez mitől lehet? Mit lehet tenni?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van 2 gép párhuzamos portal és egy nyomtatót szeretnék megosztani vettem egy auto switch-et de az egyik gép nem akar úgy nyomtatni a másik gond nélkül, amelyik nem megy azon nincs alaplapi (hátoldali) kimenet csak az alaplapon egy opcionális csatlakozó és vettem egy printerport kivetetést a hátsó egyik bővítőhelyre lehet berakni!
Vennem kellene egy pci-s kártyát vagy mi lenne jó megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest