Új hozzászólás Aktív témák
-
aDic
tag
Most hogy jön az ide, hogy mire gondoltam?
Csak miután az AMD elindította a Ryzen procikat és azok egyre jobbak lettek, lehett évekig azt olvasni itt a legtöbb AMD-s hír alatt, hogy az intelnek csak elő kell vennie a fiókból A FEJLESZTÉST és akkor az AMD-nek vége van.
Nem nagyon követtem, hogy az intel előhúzta-e már ezt a fejlesztést, azért kérdeztem. -
ricsip
addikt
Az hogy megvan előre az elbocsájtás mértéke (15%) de még csak most találják ki, hogy melyik részlegek mennek a levesbe az szintén rossz előjel. Azt vetíti előre, hogy kiló-kiló alapon fogják amputálni a pácienst.
Ez így megy mindenhol. Minden mánágernek ki lesz adva h. x embert nézzen ki a csapatából, és azok mennek a levesbe. Ha nincs nála lowperformer, akkor is. Ilyenkor lehet sajnálkozva mondani a jómunkásembernek h. hát "boccs józsi, nem veled volt a baj, csak ez egy ilyen geci amerikai multi, ezért menned kell". Így lehet lojalitást építeni bármelyik multinál. Hogy bármikor lapátra tehetnek akkor is ha jómelós voltál. Csak pl. nem nyaltad a főnököd seggit elég mélyen, így ha nem is teljesítményprobléma miatt, akkor egy ilyen csoportos leépítésnél indoklás nélkül ki tud rakni.
Így menjenek az emberek "életem álma volt a mikroszoftnál / intelnél / google-nél dolgozni". Jah, csak most már végre felébredtél öregem! -
Dare2Live
félisten
Nekem a fő bűnös messze Brian... totálisan félre managelte megkockáztatom szétverte az intelt.
Tudomisén pl:
2021ben amikor átvette a stafétát Gelsinger intel 14nmen dobta piacra desktopra a Rocket Laket. Miközben a zen 3 desktopra 7nmen!!! 2020ban!!! jelent meg.
És nem csak a csíkszél AMD 2021ben már rég chiplet vonalon mozgott. Intel sehol.
EUV vonalon Intel totálisan lemaradt.
És akkor nem részletezem azt a vonalat, hogy a top mérnökgárdákat küldött el mert "drágák".
Nem költött drága EUVra, drága top mérnökre, chiplet dizájnra... dőlt a profit. Csak elveszett 20+év techologiai élenjárása...Egy a szakadékba robogó intelt vett át Gelsinger. Ezt a hajót kell onnan kikormányozni és amennyire látom az IDC 2.0 nélkül nincs jövő. De a TSMC/Samsung nem kispályás versenytársak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest