- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Crazy Csaba
csendes tag
Probálj meg az alaplapi bioszodban az AGP beállitásoknál turkálni.
Az XP hajlamos az AGP fast writing és hasonló finomságok engedélyezésekor megbokrosodni. És/vagy inditsd VGA módban F8 nyomvatartásával majd csereberéld a drivereket. Nekem az elsö variáció jött be. Egy csomó mindent le kellett tiltanom a bioszban. Asus V8440 Deluxe-val.
Sok sikert... -
mandaff
csendes tag
Sziasztok!
Szóval van egy Abit KG7-es alaplapom AMD761/VIA chipsettel. Videokártyám Nvidia TNT2 Model64 32Mb. Proci 1100 AMD.
Amióta felraktam az XP-t ez a kártya nem hajlandó rendesen működni. Addig OK, hogy Xp indítása, aztán elsötétül a képernyő, pedig alatta fut a rendszer. Most egy 2 megás S3-mal nyomulok, de nem az igazi :-(
Felraktam már minden sz*rt: VIA 4 in 1, régi és új detonator. Mégsem jó.
Az alaplap BIOS-a most lett frissítva, a videokártyának is érdemes felfrissíteni?
Ha igen, mit kezdjek azzal a .rom fájllal?
Ha meg inkompatibilitási a probléma, mit ajánlotok, mit vegyek helyette kb 10-13ezerért?
Köszi,
mandaff
Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest