- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsola2k
csendes tag
Sziasztok,
Van egy elado Jetson TK1-em, ujszeru allapotban, 16 honap magyar garanciaval a4team.hu -ba szol:
Adom hozza a szep atlatszo hazat!
Udv: P
-
szolnoki
csendes tag
Nekem kb 2 hete érkezett meg...
De én az USA-ból rendeltem (USA címre) a NewEgg-től, és egy forward shipper-en keresztül kaptam meg (más dolgokkal együtt)...
Először az NVIDIA-tól rendeltem, de azon kívül hogy a PayPal számlámról kifizettem, 1 hónapig le se szart az NVIDIA (azaz a supportja a DigitalRiver), aztán visszakértem a pénzt. -
Livius
őstag
-
Livius
őstag
Tulajdonképpen az ilyen SoC alapú kártyás rendszerek szerintem manapság már a PIC-es mikrokontrelleres feelinget vissza adó "21. századi elektronikai játékszerek".
Lehet velük otthon hobbizni, de akár nagyon kemény szakmai dolgokat tanulni, vagy épp a válalkozások akár fel is használhatják termék fejlesztéshez az ilyet.
Amit a Raspberry Pi, BeagleBone, Arduino ... stb tud, azt ez is tudja. De egy órási előnye a Kepler GPU benne, ami CUDA képes.
-
Livius
őstag
Az Nvidia oldala szerint ebben a hónapban, vagyis áprilisban már megkezdődik a forgalmazása és az előrendelt darabok szállítása is. A topikot azért nyitottam, hogy tapasztalatainkat megtudjuk osztani erről a beágyazott szörnyetegről, első lépésben főképp a magyarországi beszerzési lehetőségekről.
-
Livius
őstag
Jetson TK1 Features
•Tegra K1 SOC
•NVIDIA Kepler GPU with 192 CUDA cores
•NVIDIA 4-Plus-1 quad-core ARM Cortex A15 CPU
•2 GB x16 memory with 64 bit width
•16 GB 4.51 eMMC memory
•1 Half mini-PCIE slot 1
•Full size SD/MMC connector
•1 USB 2.0 port, micro AB 1
•USB 3.0 port, A
•1 Full-size HDMI port
•1 RS232 serial port
•1 ALC5639 Realtek Audio codec with Mic in and Line out
•1 RTL8111GS Realtek GigE LAN
•1 SATA data port
•SPI 4MByte boot flashThe following signals are available through an expansion port
•DP/LVDS
•Touch SPI 1x4 + 1x1 CSI-2
•GPIOs
•UART
•HSIC
•i2c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest