- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek Botond
tag
válasz
#65537792 #3391 üzenetére
Meg is rendteltem!
Csak éppen hogy ugy mondjam nem voltam pont gép elött. Telefonrol meg jo szar volt.
Ez volt. (3060 12gb palit dual oc)
186 ezerért. Először azt hittem h 3060ti, de igazabol édes mindegy lett volna mind a kettőnek nagyon örültem volna.
Az zavar, hogy még rá is tudtam nyomni, h megrendelés.
De vissza már nem igazolták. Igaz telón szállítási címmel még tökölnöm kellett, valszeg egy scalpernek sikerült behuznia ez van. December vége óta várok akkor már junius-julius nincs messze, akkor meg jon a hőség plusz az eth update így hatékonyabb lesz a rendszer viszont a minerek fele annyit kapnak, ez talán segít az árakat lejebb nyomni.De összeségében engem nagyon váratlanul ért. Már vagy egy hónapja lemondtam az egészröl erre tessék, tény alja hűtés, tény decemberben ennyiért 3060ti mentek de én azért meglettem volna ezzel is egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest