- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
Atom_Anti #8248 üzenetére
Miért honnan vetted? Amúgy 2 ilyen kép alapján nem tűnik annak. Anno a 4090-es leégési mizéria miatt az volt a tanács, hogy mindenki csináljon képeket beszerelés előtt kábelről, pinekról, csatlakoztatásról. Nekem is a kábelben néhány pin néhol beljebb volt a többihez képest. Én hivatalos Corsair oldalról vettem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Atom_Anti #195 üzenetére
Nekem ezzel a grafikonnal több problémám is van, pontosabban nem feltétlenül probléma, csak az, ahogy tálalják az adatokat eléggé cseles.
A "Today's Games" részleg első három játéka az, ami számomra érdekes, hiszen ott ugyanazt a DLSS verziót használják az összes kártyánál. A 4K DLSS Performance mód szerintem arcon köpés és vérlázító ilyyen drága kártyák esetében, hiszen felskálázott 1080p-ről beszélünk tulajdonképpen. Valamiért egy deka dia nincs DLSS Quality beállítással, ott már a memória méret és sávszélesség jobban számít.
A Warhammer, a Flight Simulator és az összes Next Generation kupacban lévő játéknál van DLSS 3 támogatás, tehát eleve almát hasonlítunk körtével.
Natív 4K grafikont szeretnénk látni, hiszen ott teljesít arányaiban a lejobban az Ampere, ezek a valós életben soha nem használt beállítások senkit nem érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest