- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciricica
junior tag
-
-
Elmör
őstag
válasz
Bennyboy #16963 üzenetére
Én is kb ennyit kaptam AMD vonalon a régi 5700X-el, aztán váltottam 7800X3D-re és most ennyi. Igazából a kártya nagyon jó, mert 1440p-ben csak az újabb játékoknál veszem észre és azokból is talán csak 3 olyan van, amiben sokkal simább a futás (Cyberpunk, Hogwarts és az Alan Wake 2).
-
válasz
Bennyboy #16929 üzenetére
Foramax arra irányult, hogy itthon is lehetett venni normálisan összerakott kártyát, többlet meg a kártya minősége, TUF és Strix jobb alkatrészekből van, nyákjuk is minőségibb
#16930 xtremist
A legtöbb probléma a gyárilag 1200-on forgó venti szellőzetlen házban, nem csodálkozom hogy megsülnek és kiszáradnak konstans 300..400Watton, TUF is volt nálam, az is jó volt léggel, de nálam víz az alap, ez egy ilyen hobbi#16932 tom
Kinek a pap, kinek a lánya, a plussz fps az meg +15..20% -
tom81042
tag
válasz
Bennyboy #16912 üzenetére
Nekem ez van:
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/pny-xlr8-rtx-4080-verto-epic-x-triple-fan.b98621200 EUR -ért vettem 1 éve májusban. Tökéletesen teszi a dolgát, a leghalkabb kártya ami életemben volt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Bennyboy #16912 üzenetére
Ez tulajdonképpen a PNY 4080 Verto Triple Fan, csak a Supereket OC-nak hívják.
Nekem 4080 van, ha jól emlékszem valaki másnak is.
Nincs CW, jó a hűtése, venti zaj sincs, minimál matt fekete design, oldalán kékes-fehér PNY logó.PNY fasza márka, annyiért jól jársz vele, ők gyártják Nvidianak a szerver/OEM cuccokat.
-
nexwo
őstag
-
xtremist
őstag
válasz
Bennyboy #16766 üzenetére
Előző szériában bajnok volt a Noctua, de akkor még a tuf-oknak sem volt baja. Benne van most a pakliban hogy lehet ugyanolyan paszta baja. Meg elég bajos elhelyezni amiatt hogy több mint 4 slotos. Nekem a ventikeret rálóg az alaplap szélén levő csatikra, nem volt egyszerű 90fokos átalakítót szerkeszteni a bekapcsológomb kábelére...
-
Tengri
senior tag
válasz
Bennyboy #9685 üzenetére
Noctua "fan" vagyok. A processzoron egy Noctua Chromax Black NH-D15 nehezedik. Továbbá a ventiket lecseréltem a házban Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM-re mind a 4-et. A Fractal is jó volt, de a Noctua szerintem jobb.
-
keIdor
titán
válasz
Bennyboy #231 üzenetére
Szerintem itt az égvilágon senkinek sem sürgős vagy létszükséglet a váltás amúgy. 3080Ti-ről neked se.
Csak kíváncsi az ember, de az egész egy mesterségesen keltett hype és vágygerjesztés, semmi más.Az a vicc, hogy tényleg nem éli a legjobb napjait most a gaming industry. Nagyon kevés játék jön.
DLSS 3.0-nál is a Hogwarts Legacy meg a Stalker 2 érdekel a listából, ezek idén ki se jönnek. Stalker lehet még jövőre se, mert háború van… ki tudja hogy halad az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti 12G videokártya garanciával
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB - Garanciás
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS TUF RTX 4060Ti OC 8GB /Újszerű /1,5 Év Garancia /8 tűs tápcsati /Azonnal átvehető/ Csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest