- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas51
senior tag
válasz
Gh00st #12321 üzenetére
Nekem volt 3090ti m, azzal az volt a baj mint a többivel, terhelés alatt hajszárító volt.
Ha nem 600 wattos rajta a bios akkor szerintem ki tudja szolgálni, de ha megvan küldve kizártnak tartom.
Persze kérdés mennyi, itt is (hardveraprón) van egy két kártya normális áron. -
Gh00st
aktív tag
válasz
Gh00st #12315 üzenetére
Sziasztok,
Erről van vkinek tapasztalata:
[ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4090 24GB GDDR6X OG OC Edition]
Elsőnek azt hittem, hogy ez az OC verzió(ami félig igaz is), DE utána olvasva az ASUS májusban piacra dobta ezt az OG Editiont, ami nem más, mint a raktárkészletek felszámolása.
Vagyis ez egy RTX 3090Ti PCB-re pakolt 4090.A 3090 es hűtésével, de kicsit kevesebb VRM-mel, illetve nincs Vapor Chamber és kicsit rövidebb, keskenyebb 3.2 slotos kivitel.
Redditten hosszan taglalják:
[link]ASUS bejelentése: [ASUS introduces GeForce RTX 4090 TUF OG series with RTX 3090 Ti cooler]
TECHPOWERUP összehasonlítása:
[ASUS TUF RTX 4090 GAMING OC] vs [ASUS TUF RTX 4090 GAMING OG]A nagyobb teljesítményt/hőt fel tudja e dolgozni a keskenyebb kivitel és a 3090ti hűtője...
Ez vállalható így?
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Gh00st #12288 üzenetére
Őszintén szólva, számomra az Asus-szal elszalad a csikó már ami az árazást illeti, azt meg nem látom h tartósabb lenne. Volt TUF-om, Strix-szem, szépen dizájnolt cuccok és itt ki is fújt. Kezdenek almásodni. Nem azt mondom h nem vennék ProArt 4080-at pl tőlük, mert az valami csodaszép, se a csicsás körítés pluszos árazásához találjanak más madarat. Szerintem jó lehet a Gainward is (bár azt aláírom h bűnronda), a Zotac, meg a Palit is, szerintem teljesítményükhöz képest a hűtésük is oké, ha pedig nem igazán, akkor az árdifiből még mindig újrapadoztathatod, plusz marad is a tarsolyodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest