- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Akkor azt kell venni... kivéve ha a régebbi esetleg jóval kedvezőbb a kiegészítő kábel ellenére. Amúgy én lehet várnék egy kicsit, jönnek állítólag az új csatis kártyák.
#12855muxi-muxi: nekem talán 11 volt az Alzaban, de nem akartam ezen semmit se spórolni. Elolvad az a sz.ar akkor tudjam lobogtatni, hogy itt kérem minden gyári volt
-
törölt tag
Nem kell hozzá egyetem, 1,5óra tesztek 8-10% gpu használat, 1,5óra játék 89% gpu használat, annak az átlaga kb 50%, a 22-től az elég messze van, és még tegyük hozzá, hogy csak 300w-al volt terhelve a vga.
A reddit-en volt egy user teszt, ott quet biossal 80 °C , normál biossal 70 körül volt a vga, srác vissza is küldte. -
törölt tag
Rosszul gondolod, a létező legrosszabb kombót rakta össze, legalább az egyik hőjét kéne onnan elvezetni, akár egy aio-val, most egymást hergelik a hardverek, noctuaventi ide vagy oda, ott zárt házban tüzijáték van!
Nem azért csináljuk a timespy és társai teszteket mert extreme..., hanem mert így lehet összehasonlítani a vga-kat. -
Önmagában én nem ítélkezem, tényleg szépen összerakott gépeket lehet látni, szóval ha valaki ezt az irányt választja, lelke rajta, élvezze a hobbiját, mind ezt csináljuk.
De anno én is úgy voltam vele (még a CCFL fénycsövek idejében
), hogy rászántam időt, energiát, pénzt, örültem neki, majd 1x csak azon kaptam magam, hogy igazából a csak van valami fény van az asztal alatt...
-
SkyTrancer
senior tag
D15 aha, csak beesett olcsón egy plusz gyári venti, hát odatettem.
Én fordítva vagyok vele, nézegettem meg bohóckodtam vele az elmúlt években hogy hogy nézzen ki aztán rájöttem, plusz pénzt fizettetnek meg a gyártók azért hogy ledes legyen meg világítson meg nem tudom én mi
Én meg úgy vagyok vele legyen fapados kívülről, de amiért a lóvét elkérik az max a belső érték legyen
A külcsín nem érdekel pláne nem plusz pénzért. Azt tartsák meg maguknak
Lásd pl Noctua chromax. fizesd meg hogy feketeok ott találkozunk
-
- = Zk = -
félisten
Én is jobban szeretem a valós felhasználással mért eredményeket, mint az extrém teszteket. Olyan terhelést sohasem fog látni a konfig.
lsd Bugatti Veyron. A világ leggyorsabb közúti járműve, de nem kötelező annyival menni vele. Ellenben ismerjük, mire képes "extrém" feltételek teljesülésével -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest