Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
arabus #10182 üzenetére
Ma reggel arra gondoltam, hogy nehogy itt a túl jó dolgában ellustuljon nekem, kicsit meghajtom.
Hát bazz'.... Nézem, a power target -65% és +0% közt állítható.
Nem mintha mostanában bármi komolyabbra lehetne számítani, de legalább egy +4% -al vártam, hogy kiszúrják a szemem. Ebből az lett, hogy egy kis idő elteltével már ment is felfele egy másik bios.A nagytesó, a Phantom kapcsolható oc-s epromjára kerülő verziót választottam. (ezért lenne jobb, ha adnának alapból egy semmit érő emelhetőséget, mert akkor nem keresnénk egyből megoldást.
)
Indult pöcc, röff, szökkent a csúszka immár mindkét irányba.
Ezzel már egész jókat lehetett tolni. Igazán ez sem olyan "hűde" szint, de arra tökéletesen jó volt, hogy azt a kis emelést, amit ezeknél el lehet követni, szépen elbírta benchmarkok alatt is, terhelésen. Vram oc mellett is. Nem az volt, hogy ha emelsz a gpu-n 60 Mhz-et, akkor már nincs ram emelés és a ventit sem lehet fixre feltenni, mert elviszi a kakaót az is gpu elől.
Gpu 3 Ghz körül benchelhető volt (+ / - kicsi) és a vram-ot is egészen szépen meg lehetett tolni, ha skálázott rá az aktuális benchmark. (Gpu-z számolás alapján, 1313 Mhz-ről simán 1500+ Mhz-ig.) Sajna szinte minden esetben be kellett látnom, hogy a kis 5600-osom, bár mindent megtesz, de azért ez már elég erős vga ahhoz, hogy hamar 150+ Fps-es régiókba kerüjön, ahol már icipiciket bent hagy. Ehhez pluszba hozzájön, hogy Pci-e 3.0-m van csak, ami vagy "csak" tovább ront a helyzeten vagy gyanítom esetenként konkrétan ez a problémák forrása.Több helyen is szépen látszott, hogy a min. és az átlag fps-eim gyönyörűen hozták a komolyabb platformokét viszont a max-okba 10-15(+) fps maradt bent. De azért verettem neki !
[Steel Nomad : 6,164]
[Fire Strike : 40,222]
[Time Spy : 20,375]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest