Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zh73

újonc

Az árak azért IS el vannak szállva és azért IS nincs elég készlet, mert vannak akik reggel 10-kor megveszik a kártyát (amire hetekkel korábban csaptak még le), amire du 1-kor már vevő is van.

Venni akartam egy 3070-est, meg is beszéltük, hogy elugrok érte. Erre közli a ... (most nem írok ide inkább mindent), hogy postán jön és nincs pénze, fizessem ki a postán én, majd a jutalékát neki. Nehezen, de belementem. Írok neki, semmi. Hívom, nem veszi fel. Hívom újra, kinyomja.SMS-re nem reagál. Újabb levél: elolvasta, nem reagál. Most meg látom, eladta közben. Az ilyenek miatt is van, hogy szívunk az árakkal. Eléggé lent van a színvonal ha valaki ilyen cuccot akar venni. Meg ott van az egyik bolt, ahol ugye a 3 év garival trükköznek, hogy fogyasztóknak így nem árulnak terméket. Bosszantó.

A másik meg a fake hirdetések az amazon-on. Német cégek nevében az amazon.co.uk oldalon feltesznek fele árban csomó mindent, közte 3090-t is. Majd fél nap múlva sehol, de véletlenül lesz egy másik cég (szintén német) aki azokat a termékeket is hirdeti és olyan áron éppen. Aztán ez is törlődik (mármint a raktárkészlet) és lesz egy harmadik. A közös bennük, hogy még nem volt egyik sem értékelve az Amazon-on.

Olvastatok arról valamit, hogy meddig tart ez az őrület a túlárazással?
    Én egy videót láttam, ahol bemutatták, hogy 2 helyen készül az összes ilyen jellegű chip és hát várni kell...

Új hozzászólás Aktív témák