- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh73
újonc
Az árak azért IS el vannak szállva és azért IS nincs elég készlet, mert vannak akik reggel 10-kor megveszik a kártyát (amire hetekkel korábban csaptak még le), amire du 1-kor már vevő is van.
Venni akartam egy 3070-est, meg is beszéltük, hogy elugrok érte. Erre közli a ... (most nem írok ide inkább mindent), hogy postán jön és nincs pénze, fizessem ki a postán én, majd a jutalékát neki. Nehezen, de belementem. Írok neki, semmi. Hívom, nem veszi fel. Hívom újra, kinyomja.SMS-re nem reagál. Újabb levél: elolvasta, nem reagál. Most meg látom, eladta közben. Az ilyenek miatt is van, hogy szívunk az árakkal. Eléggé lent van a színvonal ha valaki ilyen cuccot akar venni. Meg ott van az egyik bolt, ahol ugye a 3 év garival trükköznek, hogy fogyasztóknak így nem árulnak terméket. Bosszantó.
A másik meg a fake hirdetések az amazon-on. Német cégek nevében az amazon.co.uk oldalon feltesznek fele árban csomó mindent, közte 3090-t is. Majd fél nap múlva sehol, de véletlenül lesz egy másik cég (szintén német) aki azokat a termékeket is hirdeti és olyan áron éppen. Aztán ez is törlődik (mármint a raktárkészlet) és lesz egy harmadik. A közös bennük, hogy még nem volt egyik sem értékelve az Amazon-on.
Olvastatok arról valamit, hogy meddig tart ez az őrület a túlárazással?
Én egy videót láttam, ahol bemutatták, hogy 2 helyen készül az összes ilyen jellegű chip és hát várni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest