Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #37682 üzenetére
Nagyjabol 2x a teljesitmenye a 3080hoz kepest.
New World alatt a 3080 elvolt olyan 200-220W-ból, ez a 4090 meg nagyjábol vegig 100W alatt van. Durva. 😁
Tegnap beuzemeltem, de csak pcie 3.0-ban ment, persze a hangkartyamat ki.kellett venni az amugysem tul sok slottal buszkelkedő apexből, pedig a 4x slot az jó volt neki.
Kivettem, alaplapi bios update után ment szepen a 4.0, 16x. 35k graphics score lett TimeSpyban, de mivel a hangot istennek se tudtam megcsinalni az alaplapi realtekkel, ezert visszatettem a soundblastert, de csak az also pcie-e sin maradt szabadon a böszme 4090 miatt, ami most 4.0, de csak 8x sebesseggel megy (ami ugye egyezik a 3.0, 16x-al, rá is mértem, passzol), csak így van 10% mínuszom. 10k Speedway vench vs 9.2k pont.
Szoval vagy kiveszem a 980Prot, es megy a 970 mellé a ram melletti M2 DIMM slotba, vagy nem tudom.... Vizezni nem igazan akarom, masik alaplapot sem kívánok venni...[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest