- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Nem olvastam rosszat róla a tesztekben, valamint nem túl hosszú VGA, ami fontos a ház befogadóképessége miatt. Viszont a valós tapasztalatok is érdekeltek volna róla. De a KFA2-vel is simán megbékélnék.
Mellesleg a Dual közben annyira kinőtte magát, hogy a 40-es széria egyik legajánlottabbja lett. Meg is lepődtem rajta, bár látszódik is, hogy csiszoltak rajta...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Gondolkodok egy RTX 3050 beszerzésében, amennyiben bebukik neki is az ára a használt piacon. ASUS Dual-ja van esetleg valakinek? Érdekelne, mennyire meleg és zajos.
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Vigi
-
Vigneau
félisten
válasz
Space marine #204 üzenetére
Ez nekem is megadta végül az utolsó lökést, ennyit azért messze nem ér a GTX 3050. Így némi hezitálást követően 120k-t kicsengetve visszatértem - laza 8-10 év kitérő után - a piros oldalra egy használt RX 6600 társaságában.
-
Vigneau
félisten
válasz
Space marine #189 üzenetére
Akkor Te szerencsére jobban jártál. Én nem sokkal az RX 6500 XT megjelenése/hivatalos tesztje előtt cseréltem le a CPU-MoBo-RAM triót. i5-10400-at vettem az i5-11400 helyett, a kedvezőbb ára miatt. No, ez a pech...
Ha kibírod még júniusig, akkor talán jobban letisztul már a piac.
-
Vigneau
félisten
válasz
Space marine #187 üzenetére
Az RX 6500 XT-ről nem sok jót olvasni a megnyirbáltsága miatt. Külön gond a PCIe 4GEN függősége és ezáltal a korábbi platformokban tapasztalható teljesítményvesztése. Én még picit várok, talán érhet valamit 3. befutóként az intel Arc széria. Ki tudja...
Én 5 év után egy GTX 1050 Ti-t nyugdíjaznék szintén.
Szóval ha mégsem lenne jó az Arc, akkor addigra esetleg az RTX 3050 is beszédül 100-120k környékére. 2-3 év garanciával akkor - a jelenlegi piaci körülményeket figyelembe véve - már nem sokat gondolkodnék rajta. Talán a nyár szokás szerint segít majd az árazásban.
-
Vigneau
félisten
válasz
Space marine #185 üzenetére
Milyen tapasztalataid vannak WoT alatt az RX 6500 XT-vel? Vagy esetleg GTX 1050-ed van és a 3050 kontra 6500 agyalásban vagy Te is, mint én?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Pl. ASUS-nál 0dB Technology, 50 fok felett kapcsol be.
EVGA Techpowerup teszt, itt felsorolnak még több "Fan Stop" verziót más gyártóktól. Hőmérséklet, zaj és RPM értékek a táblázatban.
-
Vigneau
félisten
Én az utóbbin már túl vagyok. Viszont - sajnos - egy héttel hamarabb vettem az i5-10400-am, mint ahogy kijöttek az RX 6500 XT tesztek. Így egyetlen alternatívaként a 3050 maradt.
Hogy viszont GA106 vagy GA107 jut nekem, azt majd az idő megmondja. Egyelőre - jobb híján - kénytelen vagyok kivárni az árak mérséklődését.
-
Vigneau
félisten
Remélem, nem kell eladnod a jó kis kártyád.
-
Vigneau
félisten
Pontosan. Nekem pl. a GTA V miatt érdekes a dolog.
Ezért is várom, lesz-e 4GB-s verzió az RTX 3050-ből és mit fog tudni.
-
Vigneau
félisten
Én is dobtam rá egy értesítőt. A lepényhal megy utoljára.
Az anno újonnan vett, most már lassan 5(!) éves GTX 1050 Ti-m lassan nyugdíjaznom kellene. Jó lenne megcsípni egy új, olcsóbb VGA-t, amivel komótosan elborozdolhatok GTA V-ben és WoT-ban FullHD-ban. "Természetesen" - a már megszokott - kompromisszumokkal.
Amíg a drága scalperek kiélik magukat, addig figyelem én is a piacot, no meg természetesen a teszteket. Aztán amit jó áron sikerül majd beszereznem, azt nyúzom feltehetőleg 1-3 évig. Remélem, nem megint 5 lesz belőle a végén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest