- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
d@minator #4229 üzenetére
Véletlenül sem kapcsolnám ki, de ha nincs mellé bekapcsolva a V-Sync is, akkor legyen, aztán tegyél rá egy fps korlátot is valahova a frekvencia alá kicsivel (pl. 144Hz-hez 140-re). Most próbálgasd csökkenteni az fps korlátot, míg javul a hang (akár 120-ig, vagy lentebb, ahova neked tetszik).
-
tomsolo
addikt
válasz
d@minator #4010 üzenetére
Here is AMD's official response (to email support) :
Ryzen 3rd generation CPUs take some steps to get the most out of their performance, measures that were not in place over previous generations (due to the architecture change). On some systems, fans of the GPU or other PCIe device may be 100% active until the PCIe slot is reset / initialized. This is normal and expected behavior.
In fact, it's not expected, in short terms, that this behavior changes. However it's not impossible for a BIOS update to adjust this detail. However, the fact that it has no impact on performance does not make the subject sensitive and urgent. -
Floyd80
addikt
válasz
d@minator #4010 üzenetére
Lehet lap és BIOS függő akkor, ezt találtam:
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/ccsi10/gpu_fans_spin_to_100_on_bootwake_with_ryzen_3600/
-
fisi
senior tag
válasz
d@minator #4006 üzenetére
Én úgy tudtam eddig hogy alaplap függő- de míg a 2080 Ti MSI ezt csinálta (először majdnem leugrottam a székről
) addig a mostani Asus rog 2060 super nem teszi, és nem csinálta előtte sem a Giga 2060 super sem a Giga 1660 se a Sapphire Rx 580 sem, szóval ez úgy tűnik kártya függő. Úgy tudom ez ilyen hővédelmi dolog, de javítson ki valaki aki jobban tudja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest