- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
mike92 #12022 üzenetére
Amit linkeltél kép az pl az Assassin's Creed Black Flag, ami egy híresen rosszul optimalizált játék...
Vannak esetek amikor csak 1 feldolgozószálat terhel a CPU-n és így annak az órajele roppantmód számít. Így hiába teszel alá akár egy 64magos/128szálas AMD-t, akkor is be fog szaggatni ha nincs több ezer MHz-re húzva a CPU...
"...van pár játék (pl Tomb Raider 2013) amelyek hibátlanul működnek 40-60fps között..."
Na pl a 2013-mas TR egy jól optimalizált program amit te is tapasztalsz, hogy nincs vele gond.
A nálad lévő i5 6500 kb arra jó hogy eljátszogasson az ember. A 4mag/4szál felett eljárt már az idő így 2019 végén, még ha régebbi játékokkal is játszogatsz.
Érdemes lenne legalább AMD Rryzen 5 2600-ra (6mag/12szál, 3667MHz-ces órajel összes magnál terheléskor a gyári hűtőjével!). De egy 1080 Ti mellé azért illene valami értelmesebbnek mondható CPU. Pl egy Intel i7 9700 vagy AMD Ryzen 7 3700X.
Jobban jársz egy RTX 2070 Super-rel vagy egy RTX 2080-nal.
-
Puma K
nagyúr
válasz
mike92 #11996 üzenetére
A Freesync az AMD. Kezdetnek teljesen kapcsold ki teljesen mindenhol.
Töltsd le a DDU-t: [link]
Majd csökkentett módban elindítva a Windows-t szedd le a DDU-val az AMD driver-t ha talál.
DDU után mehet a Windows normál módban, majd Nvidia driver-ben keresd meg ezt a részt:
Ne a Globális beállításokat válaszd, hanem a programonkéntit.
Ott keresd meg a játék exe-jet a listában vagy ha nincs benne akkor add hozzá. Majd az Energia menedzsmentet állítsd Maximális teljesítmény előnyben részesítésére.
De ha kitöltenéd az adatlapodat hogy milyen géped van az is adna némi támpontot...
-
venom8888
őstag
válasz
mike92 #11998 üzenetére
Ne hidd hogy 4k hoz eleg egy 1080ti es egy pentium 2 es. 4k a leheto legnagyobb felbontas jelenleg a jatek iparban, nagy koltsegvetessel raknak ösze gepet emberek,hogy elvezheto legyen a jatek azon a felbontason. Minden komponensnek erosnek kell lennie a pc ben,hogy ne diavetités legyen a vége.
-
Leon77
őstag
válasz
mike92 #11781 üzenetére
Az a durva, hogy 1,5 éve az MSI Gaming 1080 ti-met 150k-ért vettem és nem esett azóta sem az ára. Én hardverapróról vettem, bányász kártya volt alul feszelve. Tökéletes ventillátorokkal. Egy játékra használt karit jobban megvisel a hőingadozás, mint egy bányászt. Úgy voltam vele, max. kicserélem a ventiket, de hibátlanok.
-
Tomassy00
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest