- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
bombibmw #5651 üzenetére
Jetstream elvileg a leghalkabb custom hutos vga, de ugye az ref PCB es 2 ev garis. G1 lehet h hangosabb, de biztos vagyok benne, hogy jobb tuningos is. Daveoffnak van MSI, de szerintem is elfogy a hutes, regebben posztoltam is, keress ra! Bar elv az is igaz h allitolag a ventije halkabb az msi nek, meg ha jobban van progetve is, de ezt en nem tudom megmondani.
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ingalls #5570 üzenetére
Minden esetre, ezt mar korabban is bevezthettuk volna, feltehetned a dobozon es a kartyan talalhato szeria-stb. szamokat, ha 100% vissza viszed. Igy azert helyszinen lehetne egy kis elony mindenki szamara, mert sztem nem ragasztanak at szerialt igy serobol, max ujra csomagoljak, vagy azt se, ha olyanok a doboz adottsagai. Szvsz meg kell nezni rendesen mit veszel at. Velem is probalkoztak mar boltba, de gariban is es biztos vagyok benne, hogy a vevok 99%-a nem vette volna eszre a sunyisagokat, en pedig egybol heyben kaptam vissza a kp-t...mindig.
En azt mondom probald azert ki masnal is, hatha tenyleg a hazadnak sok, nem tudni sose, en csak akk viszek vissza valamit, ha biztosan minden lehetoseget kizartam, nem szeretek kib***szni, se a bolttal, se massal.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5435 üzenetére
Koszonom, hogy irtal, korrekt es erényes!
Semmi gond, igy lattam en is, nem akartalak mar farasztani tovabb, azert nem is irtam nagyonPlusz en is hulla voltam, illetve, mint kesobb irtam, nem mindig van erom mindent leirni reszletesen, rengeteg forumot kovetek/kommentelek, privatok, stb., ami szinten nem konnyiti meg a turelmességem...kicsit nyersre sikeredett
VGA bontás: én nem nagyon örülök neki, egyaltalan nem korrekt, en is szeretnek 10-15-ot vegigprobalni
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5340 üzenetére
Pont leesett, de nem irtad meg. De orulok, hogy mas ugyanazt leirja akkor mar minden oke!
-
#Morcosmedve
veterán
Crytek: nem bantas, csak nem tudtam szebben megfogalmazni. nincs kedvem mindig mindent reszletesen kifejteni. egyebkent mas a fogalmunk a poenrol ezek szerint.
Igen ezert irtam egy szot, mert ha tudja mi a boost, akkor nem jelent ki ilyet, ha pedig nem tudja, leirja, hogy neki miert a legjobb, de nem sikerult. aztan meg kitorli a hsz-t, ahol hangot hasonlit százalékos aránnyal a sebességhez, itt keszultem ki es nem reagalatam, plane mert kitorolte.
Az egyeni "legjobb" preferenciahoz nem linkelek teszteket, felesleges, plane, mert mindenkinek mas a legjobb. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5323 üzenetére
Gyarilag a boost minimum, amit a gyar garantal x Mhz, de nem annyit megy egyik VGA se. Erre ott az orajel igen es az mi? most akkor mennyin ment? akkora szaki vagy mond mar meg. Ott az OC orajel is: 1495 vagy 1550 nagyon nem mindegy, ilyen szempontbol ez a teszt nem egzakt.
Ez arra jo, hogy open benchen lathatod a hofokot, arrol kb. be lehet loni a hofokot meg a hangot beepitettre. Ha erveket akartal volna mondani, azt mondod, hogy a legjobb, mert: gyarilag magas a garantalt boost, vagy jok a hofokok, olcso, sok a gari, halk. Most ebbol az jon le, hogy baromi hangos es atlagosak a hofokai, szerinyem ezzel nem lesz a legjobb. Garancia (itthon) 2 ev, ezzel se tunik ki. Tehat nem tudom most mit szeretnetek ezzel a vitaval elerni?
Vagy tudod, hogy milyen TDP vel rendelkezik a BIOS, nem pedig a sirast olvashatnank?! Es akkor talan el lehetne valamit donteni a tuningrol.
Akkora szaki vagy, hogy ennyit nem tudtal leirni, csak trollkodni, had ne talaljam ki, hogy miert ez a legjobb vga (Neked).
Crytek: en sose bantottalak, hogy miert nem tapasztalod meg a dolgokat vegre es teszed le a voksot valami konfig mellett, mert igy eleg habi a velemenyed barmirol, szvl jo lenne kicsit atgondolni a stilust.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5320 üzenetére
Tudod mennyin ment a VGA? Nem, innentol kezdve mi a szempont hogy a legjobb?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5315 üzenetére
Tevedsz.
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintem is a ma kaphato legjobb atlagteljesitmenyt a G1 hozza, akar csak a 980/970-nel. Szerintem ezzel nehez vitaba szallni.
AsicQ az nagyon megoszto, de valszeg azeet a 80+ az nagy vizvalaszto es inkabb a feszultseg kornyeken keresendo a dolog, azaz, kevesebbel is megy annyit mint egy kisebb AsicQ= gyarilag magasabbra boostol, mert tdp limitbe nem annyira megy bele-> itt ugye ismét a G1 a nyero, mert baromira ki van tolva a limit.
Custom bios t hagyjuk ki a bulibol. Nekem egyebkent attol meg sose ment jobban VGA-m.70-75 az az atlag, ahogy nezegetem, egy-egy esik be 70 alá.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Gilthanas #4820 üzenetére
Phanteks Enthoo Primo Ultimate Chassis.
Táp a lap mögött van értelem szerűen, máshova nem is férne.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sebestyen01 #4684 üzenetére
Hol? Itt 980 Ti
Maotun: akkor vegyel olyat, de akkor is jobb az ár ezerszer
-
#Morcosmedve
veterán
Érdemes lenne átgondolni:
Ebből a két RAM-ból válassz:
G.Skill - F4-3000C15D-16GVR - RipjawsV
G.Skill - F4-3200C16D-16GVK - RipjawsVVGA-ból Gigabyte G1-et vegyél, az a legjobb.
SSD OK
Lap OK
Proci (drága, de) OKIlletve máshol is nézz szét, az árak miatt.
Szép konfig!
(#4671) Motyi:
jaja -
#Morcosmedve
veterán
Nekem is bejovos, de lehet, hogy inkabb az acer, foleg, ha 5 ev garizzak, meg a csicsa nem kell, illetve pont par napja kerestem ra es hat majdnem leajultam a szekbol, hogy mekkora a glow, plusz mennyire nincs feketéje. Nyilván be lehet/kell kalibráltatni, plusz általában a fényerő 1/3-a eleg. Pl. az U2412m-el nagyon jo panelt fogtam ki, mert jo a fekete es homogen, glow nincs, a kalibralt fenyeron, de talan olyan 80% fenyeroig is emelhetem, akkor se maszkal el...bar jo a valaszido, mar erdekelne a g-sync.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
sulu1701 #4271 üzenetére
Meglepődni nem fogsz, mert tudható, hogy nem hajtja ki az a CPU (WQHD-ban tán jobban, mint FHD-ban, de egy 4680k ildomos mellé 4,4Ghz-re).
Mantle/Vulcan az AMD VGA-k tudástára, de a 980 Ti támogatja minden ízében a DX12-őt egyedül (Maxwell 9xx széria).
4k-ra az nVidiát érdemes választani, mert legalább is HDMI 2.0-át azaz 60 FPS-t nem visz át az AMD.EVGA Acx 2.0 SC 4995-KR
Palit Jetstream (3 slotos léghutes)
Gigabyte G1
Evga 980 Ti HybridHasználható? Pláne DX12-n senki se tudja, de szerintem WQHD-n is el fogod használgatni 2 évig, de pl. a Kepler is szépen le lett építve, szóval erre garancia nincs.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Black_Sheep #4123 üzenetére
MÁR nála van a 980 Ti G1, ne aggódjatok
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
Ez iPhone nal is igy lett volna, egy honap utan mondom mindegy legyen akkor 128GB a 64 helyet, csak jojjon a 6... mondja a kontaktom h ne csinaljam mert akkor 14xx-edik leszek... de a G1 et el tudnak adni, gondolom, nem kene varnia masnak.
Szerk.: de szerencsere engem nem eget a VGA vasarlas, még drága a Fury X
-
#Morcosmedve
veterán
players figyelem!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Gilthanas #3613 üzenetére
Ahha.
nVidianal ezt nem lehet konstansnak hivni, mert mindegyik mashova boostol. Lehet h a +200 mar 1550 de lehet, hogy 1400. 1500/8000-en, ami szep kerek, altalunk imadott OC, amivel azert lehet mar erezni, de szerintem olyan 5-10 minFps kozt, jatekfuggoen.
Pl 980-nal pont ennyi kellet sokhelyen h 60fps ala ne menjen sose, alapon lement 54-re, pl farcry4-ben, 4X elsimitason, minden mas maxon, tuninggal nem dobta le. -
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #3573 üzenetére
Nem tettem be vegul a vidit, mert nem hasonlitja ossze tenylegesen...
-
#Morcosmedve
veterán
Azért mondom, hogy házban más a helyzet, de vagy jobb, vagy rosszabb. Ha tudod mérd le, igazából, ha nem vesz vissza akkor nincs gond, gari ott van...nem pánikot keltek, csak érdeklődök! Lentebb tették többen is. Feszt nem felez. Mérd le Fire Strike al fent és lent, illetve a hőfokot lent és mérlegeld. Ha nem muszáj ne tedd le, nem ismerem a géped és semmit, de ha 85-90 fok, mint tesztben jó, csak ne legyen nagyon bezárva a kari, kapjon levegőt.
Mennyit megy OC?Zorel: szóval így érdekesebb a helyzet, mert pont, hogy az eVGA ad elvileg thermalpados backplate-t. De, ha nem érzi melegnek nincs baj.
Szerk.:
Pont idevág:
Ti ref vs. eVGA SC ACX+Backplate 4995-KR -
#Morcosmedve
veterán
Utálom az ilyen lemondásokat...
Az is ref, "csak" ACX-el
De én is néztem, viszont elég forrónak tűnik a hátlap alatt (100C), lehet érdemes levenni róla, vagy nem tudom, ki kéne mérni műszerrel, hogy házban milyen.
Szerk.: Ma rendelhettem volna eVGA AIO-t, de 43k lett volna, az sok, mégha 220k ért szerzek is egy Zotac/Giga/eVGA refet, ami szétszedhető, a giga nem, de nincs matrica.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ScomComputer #3549 üzenetére
Jáááj 4k
xD
West: 0.0001% hogy valakinek illik a gépébe, azért ezen a szinten nem mindenki szinvárványt épít. Te csak tesztelsz v hasonló, nyilvan pont nem érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest