-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Ez is elérkezett.
A macskám már letette a voksát
Iponos darab,leragasztva nem volt a doboz,igaz nyoma sincs hogy lett volna.A zacsi le volt egy celluxhoz hasonló ragasztóval amit nem tudom hogy gyári lenne.Ujjlenyomatok karcok nem voltak rajta.Bekapcsolni sem tudom,mert asszonypajtás itthon van és a géptől 2 méterre pozicionálta magát
Majd holnap este nekiállok.Ha összejön az 1400 és a 2000 körüli memória akkor madarat lehet majd fogatni velem.Nagy oc-t nem akarok az megvolt az elmúlt 10 év AMD-s termékeinél,kicsit nyugalomra vágyok -
Milka 78
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7538 üzenetére
Első sorban melegedés/hang/oc/memória gyártója... ami viszont a bonyolultabb,hogy ha belátsz a nyákra látsz e külön vrm bordázatot mint itt vagy ilyen mint a G1-nek.
Itt pihen egy Hybrid előttem és rá szeretném rakni,de ha lehet nem akarnék vrm sünizgetni,(bár megoldható az is)inkább a gári vrm bordázatot használnám.
Előre is köszönöm és tengermély hódolatom! -
Milka 78
nagyúr
Egy darab WF3 OC sincs itt a topickban?
-
Milka 78
nagyúr
980ti wf3-at használ itt valaki?Érdekelne a pcb-je,főleg a vrm része,hogy ha lebontom a ventiket róla a vrm borda hogy néz ki.Egy Hybridet kéne ráraknom,de ha lehet nem sünizném,inkább használnám a gyári bordázatot.
Létezik,hogy ez vf3 és a gpu körüli keret oldható,hogy csak a vrm borda maradjon?2 darabból áll,de nem tudom oldható e -
Milka 78
nagyúr
válasz
gainwardgs #7086 üzenetére
Gondolom volt egy kéznél lévő eladó tápjuk is
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rambustibi #6915 üzenetére
Lehet AMD-szimpatizánsok
-
Milka 78
nagyúr
Mindent fotózz légyszi,főleg a vrm sünizést.Nálam is itt van egy Hybrid I érdekel,hogy fogod feltenni
Ne parázz...a 290x +100mv (1.315-1.305v) játék közben 62-68 fok a 28 fokos panelkecóban.Ha ezt lehűtötte,a Ti-t is le fogja hűteni.Mindezt teljes csöndben természetesen. -
Milka 78
nagyúr
válasz
regener #2947 üzenetére
A Hybrid II totális Fail.Az Inno is a Hybrid I-et (sajnos már nem kapható) tolja Hybrid S néven a 980 Ti-jére,mert annak van aktív vrm hűtése.A II-en csak az a hátlap van ami egy forintot sem ér,minden más csupaszon van hagyva,ohne borda,ohne venti.Mondjuk süniket lehet szerezni és max be kell eszkábálni egy ventit...
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm!
Esetleg a gpu körüli 4 csavar/furat táv változott a 780-hoz képest? -
Milka 78
nagyúr
Hali Urak!
Mely 980ti karikon (akár ref) nincs csavar matrica,hogy ne legyen gari vesztés a hűtő lerugásakor és a gpu körüli 4 furat távolságára lennék kíváncsi (780ti méret esetleg).
Hybrid hűtés felrakása miatt érdeklődnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest