- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norb55
őstag
válasz
ScomComputer #10227 üzenetére
Ja ez be se kapcsolna a 980 Ti alatt.
Vagy úgy járna mint ahogy mi teszteltük anno a Codegen tápot, szépen füstölt a táp, de a gép ment közbe, nem tudom meddig bírta volna, ha nem húzom ki .
Én azt mondom aki 980 Ti-t vesz annak akad még 30 K egy jó tápra .
BMW001 : Elég de ha veszel akkor már ne centizd ki ha 3-5K a különbség.
-
norb55
őstag
válasz
akoska07 #10199 üzenetére
A vicc az egész be az , hogy én nem értékelést kértem a kártyával kapcsolatba, csak jeleztem hogy pénteken csatlakozok hozzátok . Erre már is letámadtak, hogy képzeled ezt a sz@r nem ér annyit, stb.
Lehet egy tárgyaláson még meg is vertek volna.
Nem fogok eltűnni ígérem, megmutatom azt hogy mit megy , de csak amit a gyári feszültsége engedi.
blu79 Azt ugye tudod a 980 sokkal kevesebbet eszik mint a 980Ti. Szerintem a hűtése ugyanakkora és a te kártyád hőtermelésével könnyebben elbánik. Szerintem teljesen korrekt amit leírtál.
-
norb55
őstag
Talán azt akarja mondani hogy nem feltétlen kell orbitális hűtőborda a memóriákra hogy jól tuningolható legyen.
Gondolom én az Asus mérnökei nem azt a kis fémlapot akarták kihagyni a kártyáról mint azt ahogy az EVGA teszi a hátlapi lemezekkel.
Egy szó mint száz próbáld ki milyen az Asus megoldása, ne csak halljál láss és tapasztalj is .
-
norb55
őstag
Nem állítottam olyat hogy már pedig jó boltot csináltam. Én nem is az árát néztem, mert ha a 980 ti árakat nézném akkor maradnák a 780 ti kártyámnál még mindig, mert még mindig bőven kiszolgál . Én nem szoktam biost módosítani , nálam a fő szempont a minél magasabb gyári oc. A másik szempont hogy elég esztétikus lett . Ne akarjuk az ár teljesítmény arányt keresni mert akkor egy mezei referencia nyákos referencia hűtős megoldást ajánlok ami megy annyit mint bármelyik 980 ti custom megoldás és csupán 210K .
Ja és azon van memória hűtés is.
-
norb55
őstag
válasz
Milka 78 #10173 üzenetére
Mi a problémád ezzel a hűtési megoldással? Ne feledd közvetlen érintkezik a GPU-val a hőcső , ja igen a két szélső nem de a 3 középső átadja a hőt a két szélsőnek is és utána elvezetik szépen a gpu felől a hőt. Nem kell megijedni azért mert nem fekszik fel rá közvetlen .
VincentVG
-
norb55
őstag
Nézd meg a Zotac Amp Extrem 980ti kártyát 289K, ha azt nézzük akkor már nem drága . Igen a Gigabyte kártyái nagyon szuper hűtéssel rendelkeznek, nem tagadom volt abból is. Persze abból is akkor volt amikor a gigabyte papír ventilátoros megoldása volt mindig felhozva .
Valami titka van hogy a gigabyte megoldása jelentősen olcsóbb. Valamin spórolnak csak azt nem fogjuk soha megtudni hogy min, ezt úgy hívjuk hogy szakmai titok.
kenwood Igen hallottam hogy néha panaszkodnak az iponra még most is .Én úgy vagyok vele 3év garit adnak annyit kell adniuk mert gyárilag jár rá . Három év múlva meg már úgyse lesz baja, ha meg még is akkor jó ha fog érni 40.000FT-ot a 980Ti .
-
-
norb55
őstag
válasz
Sebestyen01 #10147 üzenetére
Azért mert arany színnel dobták piacra már kisebbségi egyből?
EVGA hűtésébe csalódtam nagyot , megmondom neked őszintén 780 kártyákból az asus hűtése sokkal jobb volt mint az EVGA ACX megoldása .
Most megnézem mit tud a 980 ti szériába. Lehet szidni a kártyád de most már mindegy .modster Azért mert nem jelentkeznek már rossz a kártya?
Lehet csak éppen vígan használják és nem írogatnak . Megnyugtatlak nem rossz az asus hűtési megoldása . Lehet ezért nem mernek asust venni az emberek mert lebeszéltétek őket.
-
norb55
őstag
válasz
Modst3R #10125 üzenetére
Azt mondom hogy megéri, főleg az EVGA ACX hűtését lekapod 10 perc alatt Asusnál nem megy mert matricázta, és buknám a garanciát. . Volt EVGA ACX hűtésű kártyám kettő db . Egyiknél 10fokot dobott a másiknál 6 fokot az MX4 paszta. Megjegyezném azért nem annyira gagyi az a DirectCU2 hűtés, más hallani és más tapasztalni. Nekem jobban bejön mint az EVGA ACX hűtése. Na de majd most meglátom a 980ti kártyán hogy muzsikál.
-
norb55
őstag
Ha minden jól megy és a sors nem szól közbe akkor pénteken csatlakozok hozzátok egy ilyen fury X karival.
[link] -
norb55
őstag
válasz
GeneraL_XTX #9873 üzenetére
Nah basszus épp most akartam meg hírdetni a 780 Ti matrix platinumot, mondom veszek egy 980 Ti-t. De ezek után lehet inkább megvárom a Pascalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest