- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EVGA GeForce GTX 960 SSC GAMING ACX 2.0+ 2GB-os videókártyám, alig pár hónap használat után vettem itt hardveraprón, még garis bőven.
Gyakorlatilag csak Dragon Age:Inquisition-nal és LoL-lal játszok manapság, de érdekelne hogy másoknál is tapasztalhatóak-e hasonló észrevételek.
A gyári honlap szerint a GPU boostban
oost Clock: 1342 MHz, nálam ez DA:I alatt 1404MHz
A játékokat 1920x1080-ban játszom, és minden ultrán van, 1-2 apróságot leszámítva (multisample antialiasing off egyedül). Így megy 40+ FPS-sel, hol magasabb, hol nem, de 40+ mindig megvan.GPU-Z szerint kb 62-64 fokig be sem kapcsol a ventije, és 72 fokon is maximum 30%-on pörögnek a ventik(ez kb 1000 RPM)
Ez normális ? Ennél jobban ezzel a játékkal nem sikerült jobban megizzasztanom, és csak félek kicsit hogy megfőzöm a kártyát egyszer.
-Soha nem tuningoltam, nem piszkáltam bele, ahogy vettem úgy raktam bele a gépbe és azóta is ugyanúgy üzemel
Üdv, Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest