- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
- a GeForce oldalán bevezető ár 199$ a GTX 960
-
blu79
addikt
Holnap lesz a hivatalos bemutató, minden kiderül
, már várom
-
blu79
addikt
válasz
westlake #308 üzenetére
ne haragudj, de akkor te sem értetted meg ezt a hozzászólást (#296), mert én is arra akartam kilyukadni , hogy a 970 est az ára miatt éri meg jobban megvenni mint a 980-ast , és én nem azt akarom hogy csak nekem legyen igazam ... sorry
(#310) Imre921 +1 hát igen kicsit gáz ez a történet, de úgy látszik ez az nV iránya, lehet látni hogy a 980 is csak 256 bites lett
-
blu79
addikt
válasz
westlake #297 üzenetére
Szia, egyáltalán nem mondtam hogy ki milyen kártyát vegyen vagy ne vegyen, csak lehet látni hogy a többség a 970 et veszi mert az éri meg a legjobban ár/teljesítmény. Én is 980 at akartam venni, már alig vártam a megjelenését, aztán teszteket és véleményeket olvasva rájöttem hogy nem éri meg az ár különbözet a 970 hez képest mert teljesítményben nincs akkora különbség mint amennyi az árkülönbség, ha teljesítményben akkora különbség lett volna a 970 és 980 között mint amekkora lesz a 970 és 960 között akkor biztos 980-at veszek
- ja és te is ajánlottad a 970 et a 980 helyett, akkor most hogy is van ez?
-
blu79
addikt
- ez nem vicc biztos 128 bites memok lesznek rajta, kicsit nagyobb kell legyen a különbség a 960 és 970 között, másképp mindenki a 960 -at választaná mert az lenne a best buy, így is látszik hogy a nagy többség a 970-et válassza a 980 helyett, mert jobban megéri és tuningal lehet hozni a 980 ref tellyesítményét
, a kettő között nem óriási a különbség , így a 970 a best buy
-
blu79
addikt
válasz
Forestgreen #285 üzenetére
Igazából én is erre számítok
-
blu79
addikt
Én meg arra vagyok kíváncsihogy menny ire közelíti meg a Gtx 970 et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest