- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
- icipici 950-es az Asus-tól [link]
-
blu79
addikt
válasz
kisza25 #9432 üzenetére
Uppps
bocsi Inkább :
Itt az új driver ha valakit érdekel : 364.47 WHQL
-
blu79
addikt
Az új Asus GTX950 nem kér extra tápcsatit így fogyasztása akár 75w is lehet
És elég kultúrált a megjelenése
-
blu79
addikt
Hamarosan érkezhet? : [link]
-
blu79
addikt
Szia, kipróbáltam az mfaa-t a project cars ban, hát szerintem nem működik vagy csak nálam nem mert a játékban kikapcsoltam az fxaa-t és dsx4 en hagytam. Hát rosszabb lett a kép mint high fxaa val és dsx4. Olyan volt mint amikor driverbe nincs bekapcsolva az mfaa és a játékban ki van kapcsolva az fxaa, vagyis semmi hatása nincs ha driverbe bekapcsolom az mfaa-t . Egyébként az mfaa nem minden játékban működik, és mintha valahol láttamvolna hogy a project cars nincs köztük, ellenben a grid 2 igen.
-
blu79
addikt
válasz
tylerdurnon #8632 üzenetére
amikor a gpu már nem bírja a tuningot
-
blu79
addikt
Szia, lehet hogy a konfigod egyik eleme miatt cicereg , akár alaplap...
A másik hsz.edhez visszatérve, hogy te prime és linx-el nézed a stabilitást.... én ilyen progikat 1x sem futtattam a gépemen és bele se gondoltam hogy valaha telepítsem ezeket. Amit szoktam használni az a Cinebench R15 és max az Aida de az is csak pár percig, de a legjobban a játékok. Eddig még 1x sem kaptam kékhalált , nem ált le indokolatlanul a gép, végig stabil, bármit csináltam rajta. És ez a lényeg a mindennapi használat. A túlzott prime és linxelés degradálhatja a procit és soha nem kap ekkora terhelést a proci , főleg nem játékok alatt. Szerintem mindenki azzal teszteljen amire szeretné használni a gépet, ha játék akkor játékokkal , ha linx a kedvenc akkor avval , stb......
-
blu79
addikt
Költséghatékony videókártya a Biostar-tól : [link]
-
blu79
addikt
válasz
Bjørgersson #2788 üzenetére
pofás kis kártya valóban
-
blu79
addikt
szia, amelyik jobban tetszik azt vedd, különbség a színén kívül csak annyi van hogy a zölden van backplate, nekem a piros van 970-ből, de nekem nem kell backplate , a backplate hűtésre de inkább merevítésre szolgál, na meg design, az én gépemben amúgy sem illene be egy zöld darab, Bármelyiket választod jó lessz és az MSI Gaming széria nagyon jól sikerült
-
blu79
addikt
- új szülemény Fehér 960-as
: [link]
-
blu79
addikt
(#1612) jcs
- szia , Boost 2.0-nak hívja az nv,ez tdp,és hőmérséklet függvényében,addig engedi az órajelet ameddig csak tudja., ezt úgy kell értened hogy például 64 fokig tartja a folyamatos 1300Mhz-t de ha felmegy a hőmérséklet 67-re akkor visszavesz valamennyit és nem tartja folyamatosan az 1300Mh-t , ha több feszt kap azonos órajel mellett akkor feljebb Boostol, Példaul 1300Mhz -nél kap 1.200v de ha adsz neki 1.237v akkor nem 1300Mhz-ig boostol hanem valamennyivel többre... és így tovább, a számok amiket megadtam példák, tuningban nincs garancia semmire. Ez a Boost 2.0 nekem működik kipróbáltam, magas hőmérséklet miatt nekem még nem volt példa arra hogy visszavegye az órajelet, mivel kártyám nagyon hűvös -
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #1583 üzenetére
Szia, kicsit nem lóg az a kártya
?
-
blu79
addikt
válasz
adamzflash #1568 üzenetére
- szia , nekem ez van : [link] Thermaltake[Commander MS-I Snow Edition] ebből van fekete is és ilyenek a hőfokok : [link] természetesen az oldala rajta van máskülönben magasabbak lennének a hőfokok 12K ba került nekem tavaly ilyenkor , annyira nem értek a házakhoz , ezt is azért vettem mert tetszett és jól néz ki
-
blu79
addikt
- a félpasszív kártyáknál a hőmérséklet dolog nagyban függ a házon belüli szellőzéstől, pl. nálam a 970 idle ben 30-31 fok, terhelés alatt játéktól függően max 68 de ez 1542/2000,7 tuning alatt, namost ha játék előtt beállítom a kártyán a ventiket manualisan 50% akkor csak max 65 fokig megy fel de átlagban 61-2. és így sem hallani a hangját egyáltalán, igazából nálam az Msi970Gaming-nál 70% tól felfele hallani a ventiket, 70-nél picit, 80-nál már hallani de még mindig elfogadhatónak mondanám 90-100 már hangos de nem vészes, mint a régebbi típusoknál.
-
blu79
addikt
ugyanazon típuson belűl kicsi a gyártok közt a különbség, a 70C se mondható soknak meg a 75 sem de ezeknél a kariknál ekkora hőnél nem boostol annyira amennyin 60 foknál. Na most ha egy kari 75C akkor azt a proci hőmérsékletén is észre lehet venni, mert a kártya hátlapjáról arra megy a hő, kézzel érezhető is, és a gépházba melegebb van, értelemszerűen minnél kissebb hőfokra kell törekedni.
Mivel hogy azonos típudon belűl nincs különbség a gyártok közt, mindig a leghalkabbat, legűvösebbet szoktuk ajánlani ha valaki efélét kérdez, de ha neked ez mindegy akkor javasold bármelyiket amelyik neked tetszik. -
blu79
addikt
válasz
adamzflash #1534 üzenetére
Szia , az Msi teljesen jó, halk jó a hűtése, az Asus lehet icipicit halkabb de nem hiszem hogy hűvösebb... de ez háztól is függ... egy hűvös ház sokat számít...
Ha az Msi tetszik vedd azt sok különbség nincs köztük, jó az Msi -
blu79
addikt
válasz
Gaben880325 #1290 üzenetére
szia , ez normális , jól írja ki, a 7440 az az effektiv órajel
-
blu79
addikt
válasz
balazska92 #1149 üzenetére
#1149) balazska92 szia sajnos a cicergést nem lehet megszüntetni, de ez nem befolyásolja a vga működését csak a fülnek zavaró
-
blu79
addikt
Colorful GTX960 168 milliméter
[link]
-
blu79
addikt
válasz
akodolanyi #967 üzenetére
- neked a legújabb experience van fent, miért angol nyelvű? , itt be lehet állítani a led fényerejét vagy hogy villogjon e meg stb...
-
blu79
addikt
válasz
akodolanyi #960 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
akodolanyi #957 üzenetére
- pedig ott kell lennie hogy led effektusok és ott lehet kikapcsolni
-
blu79
addikt
válasz
akodolanyi #955 üzenetére
szia , igen ki lehet kapcsolni a Geforce Experience programban, Számítógépem fülre kell menni és alul van hogy ledes megjelenítő
- és grat a kártyához -
blu79
addikt
válasz
papírzacsi #870 üzenetére
szia, ha jó a hűtés szerintem emelheted 1500/1900
, le kell tesztelned
-
blu79
addikt
válasz
Gaben880325 #850 üzenetére
- afterburnerrel igen, van grafikon, és ez alapján kell nézni, mert nem az a lényeg hogy egy egy pillanatra felugrik 99% re hanem hogy folyamatosan 9x fölött legyen játék közbe, de inkább itt egy kis útmutató hogy játék közben tudd nézni
:
-
blu79
addikt
válasz
Gaben880325 #848 üzenetére
-lehet hogy procilimit, de Gpu-Z vel nézd meg hogy hány százalékon használja a vga-t, Dying Light- az biztos procilimit
-
blu79
addikt
válasz
papírzacsi #807 üzenetére
- köszi
-
blu79
addikt
válasz
BomiBoogie #800 üzenetére
bár az ára szerintem annyira közel lesz a 970-hez... .... hogy inkább a 970 -et érdemes választani....
#799) FullGas ezt én is így gondolom
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz
papírzacsi #752 üzenetére
- akkor tuningban jó lesz, ha rászánod majd magad, vagy ha lesz kedved hozzá... a Hynix-re mondják, hogy nem mennek úgy mind a Samsungok, és ahogy láttam a gyakorlatban is igaz ez
-
blu79
addikt
- szia , minden kártya más és más, olyan mint a CPU , hiába egyforma és ugyanaz a típus, mégis eltér tuningban teljesítményben , mint ahogy nincs két ugyanolyan autó hiába egyforma, de ezeket szerintem te tudod... körülbelül -re meg lehet saccolni de biztosat nem lehet mondani.... a 970-es topikban is mikor tesztelgettünk, hiába van két egyforma MSI mégse mennek egyformán. Pl az enyémen Samsung memóriák vannak amik jobban mennek tuningban, az egyik kollégáén pedig Hynix azok nem mennek olyan jól tuningban....
más :
- egyébként milyen memóriák vannak a GTX 960-on ? -
blu79
addikt
válasz
papírzacsi #466 üzenetére
de jó, miért ne lenne jó?, nekem is tetszik ez a Phantom csak azt gondoltam valami más ok miatt veszed ezt
-
blu79
addikt
válasz
papírzacsi #464 üzenetére
- az jó
várjuk az eredményeket, és hogy hogy Gainward?
-
blu79
addikt
válasz
Bjørgersson #417 üzenetére
mert , ezt találtam de már találtam itthon is
- a sima Gigabyte 960 (2 ventis) az gondolom a WF 3 nak felel meg a 970 meg 980 ból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest