- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #91649 üzenetére
Azt eszrevettem, hogy konnyen kilehet menni a teruletrol.
Csak egy kicsit Vader Immortal: A Star Wars-oztam, mire levettem a fejemrol csak pislogtam, hogy hol voltam a szobaban
Raktam amugy szilikon cuccot a controllerekre, meg kapott maga a Quest is, igy mar szinte semmi feny nem szurodik be.
Majd meg holnap megprobalok rajonni, hogy a szemuveges muanyag keretet hova a banatba kell bepattintani, bar sztem jo leszek en szemuveg nelkul is, aztan nehogy veleltenul belekarcoljak valamibe, mert akkor tokon szurom magamErdekes, hogy csak egy "S8-as telo" a vas, de konkretan egeszen elvezheto az egesz.
Jo nyilvan nem egy red dead redeption 2 graf, de az, hogy korbevesz a 3D-s vilag az karpotol mindenert
Majd meg birizgalom, de egyelore csak ma este jutottam hozza, nem volt itthon a felesegem, igy gyors beallitottam ezt azt.
Amugy kb egy orat volt a fejemen, se nem szedultem, se nem volt kenyelmetlen.
Mondjuk eleve a szilokon cucc volt az elso amit rahuztam, sokan irtak rola, hogy eg es fold az eredetihez kepest az erzes amikor fejen van.
Ezt kapta csak en olcsobban vettem par fonttal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter