- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Raymond #91649 üzenetére
Azt eszrevettem, hogy konnyen kilehet menni a teruletrol.
Csak egy kicsit Vader Immortal: A Star Wars-oztam, mire levettem a fejemrol csak pislogtam, hogy hol voltam a szobaban
Raktam amugy szilikon cuccot a controllerekre, meg kapott maga a Quest is, igy mar szinte semmi feny nem szurodik be.
Majd meg holnap megprobalok rajonni, hogy a szemuveges muanyag keretet hova a banatba kell bepattintani, bar sztem jo leszek en szemuveg nelkul is, aztan nehogy veleltenul belekarcoljak valamibe, mert akkor tokon szurom magamErdekes, hogy csak egy "S8-as telo" a vas, de konkretan egeszen elvezheto az egesz.
Jo nyilvan nem egy red dead redeption 2 graf, de az, hogy korbevesz a 3D-s vilag az karpotol mindenert
Majd meg birizgalom, de egyelore csak ma este jutottam hozza, nem volt itthon a felesegem, igy gyors beallitottam ezt azt.
Amugy kb egy orat volt a fejemen, se nem szedultem, se nem volt kenyelmetlen.
Mondjuk eleve a szilokon cucc volt az elso amit rahuztam, sokan irtak rola, hogy eg es fold az eredetihez kepest az erzes amikor fejen van.
Ezt kapta csak en olcsobban vettem par fonttal
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest