Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz snecy20 #91617 üzenetére

    engem egy idoben nagyon zavart a zaj. paradox modon ez akkoriban volt, amikor 50 meterre laktam a villamossinektol Budapesten, szoval igazabol ha a ketsavos + villamos bekotonel hangosabb volt a szamitogep, az tenyleg para volt.

    a vege az lett, hogy igy elegem lett az afterburner - gigabyte ventiszabalyozasbol, miutan harmadszorra kellett ujrakonfolni mindent ujrarakas utan, szoval vettem ket ventivezerlot (egy lian lit es egy hatcsatornas zalmant), a "halknak mondott" ref hd3870 meg kapott egy HR03GTt. a huzott q6600at akkoriban egy IFX14el hutottem, ami kb a D14 mellett akkoriban a legjobb huto volt. ja meg akkoriban volt uj a CM690, megvettem aztan harom hettel kesobb mar egy Cosmos RC1000em volt mert nem fertem el a CM690ben a hutesemmel :DDD. ja meg ugye porosodott mint az allat, nulla zajvedelme volt, meg igazabol akkoriban hiaba szamitott egy kiemelkedo hutesu haznak, valojaban mai szemmel kb kozepes volt. erre akkor jottem ra, amikor a Cosmosban kb 3-5dbAt nyertem ugyanolyan hofokok mellett, es a Cosmos egy alapvetoen restriktiv megoldas volt aminel picit trukkozni kellett ha az ember 600Wot meg akart benne huteni.

    egyebkent erdekes latni, hogy a 410 mennyire nem valt be. nalam a Cosmost egy Phantom 630 valtotta harom konfiggal kesobb, es az gyakorlatilag korbe van porszurozve. zajvedelme az tenyleg majdnem nulla, cserebe gyakorlatilag egy legcsatorna a haz. nalam ilyen 4,5-5V korul jarnak a ventik uresben es terhelve is kb akkor volt hangja, amikor nyaron a 30fokos melegben alltam neki Far Cry 5 vegigjatszani a ket 290Xel :DDD. utobbi eset viszont kb konstant 800W terheles ugy, hogy a haz ambientje nagyon nem valtozott.

    CJ4567: azokat az SFlexeket meg akkor vettem amikor Budapesten laktam, szoval 10+ evesek, 10ezer oras nagysagrendu uzemidokkel. szoval igy nezve annyira nem voltak dragak :B. F12 nekem is van itthon egy, vettem tesztelni de nem valt be sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák