- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime77
aktív tag
Köszönöm srácok az információkat!
Akkor a 660Ti összképre jobb a 480nál.Ma szóltak ,hogy kicserélte az EVGA a GTX 480-amat.De már nem volt csak 580 náluk.Így azt kaptam.
Örülök neki.Így azért jobban jártam a GTX580-al köszönhetően a PC Gear hihetetlen korrekt levelezése és segítőkészségének.Bevallom még sosem gariztattam semmit ,ezért tartottam tőle.
Azért ez a 660Ti nagyon szimpi.
Köszönöm még egyszer a segítséget fiúk!!!!!!! -
prime77
aktív tag
Igen,még az E8400 procim van.Szerintem az kevés amúgy a GTX480-hoz.Tehát a proci szerintem nem tudja kihajtani a karit.De lehet rosszul gondolom.A proci lecserélése maga után vonná az egész rendszer cseréjét.Az pedig nagy beruházás lenne, mert akkor már egy 2600k-ra váltanék minimum 8gb rammal és egy sabertooth lappal.
Amúgy nekem egy EVGA GTX 480-am van ami jelenleg kint van németbe cserén az EVGA-nal.Nem tudom mi lesz a vége.
Akkor köszönöm a válaszokat.A 660Ti valamivel menőbb mint a 480 bár akkor ahogy látom nekem rendszert is cserélni kellene ehhez.
Még egyszer köszönöm. -
prime77
aktív tag
Sziasztok!!!!!!!
Ahogy nézem ez a kártya jobb de legalább szinte ugyanaz a szint mint a gtx 480 vagy a gtx 580?
Szerintetek érdemes váltani 480ról ilyenre?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest