- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Freiherr #2597 üzenetére
MSI-ből a TF hűtésűek jók nagyon, de azok picivel drágábbak. Én annó novemberben mikor vettem Aqua-ban egy árban volt a Giga és ez a ref hűtős MSI amit vettem. Ha ismét döntenem kellene, akkor természetesen ismét a 660 mellett döntenék mindenképp, viszont lehet, hogy a gigát venném...
(#2598) Toxy Játékoktól függ, amivel játszol, az újakban nagyon együtt van a 660 és a 7870... Linkeltem a videókártyás topic-ban egy gtx580-as kérdésre pár tesztet
Itt is linkeltek egy viszonylag friss játéktesztet. -
marcusa
addikt
válasz
ricshard444 #2505 üzenetére
Na jó, ez érthető, de ettől még nincs hátrányban a 2GB-s 7870-hez képest...
-
marcusa
addikt
Én sima 660-nal használom, és hibátlanul fut, minden ultrán, még a post process is, kivéve a dinamic shadow van very high-on. A teszt amit linkeltél az a beépített benchmarkkal van mérve, amit én linkeltem az a játékkal, ha tudsz még tesztet, akkor belinkelhetnéd, mert ezeken kívülit én nem találtam.
-
marcusa
addikt
Itt az új Bioshock teszt. Hogy lehet ekkora NV előny, ha AMD Gaming Evolved cím?
-
marcusa
addikt
Nagyon jó a Gigabyte
De pont Gigabyte-ból volt aki a gyári órajelet ha már 20Mhz-cel emelte már fagyott, de van akinek 1300Mhz-en boost-ol... Asus általában drágább, nem biztos hogy ér annyival többet. Viszont biztosra nem tudom neked mondani egyikről sem, hogy menni fog x-y Mhz-et tuning-ban. Ki kell fogni belőle a jobbat. De alap órajeleken sem kell majd vele szégyenkezned, úgy is igen erős kártya.
-
marcusa
addikt
Mi az hogy nem fogsz visszalapozni?
Oldalakon keresztül van tárgyalva hogy kinek mennyit megy tuningban, és hogy hogy változnak tőle a pontszámok benchmark-okban, nem fogjuk a kedvedért ismét leírni egyenként... Van amelyik +20Mhz-től fagy, van amelyik megy akár +250Mhz-et is gond nélkül. Nincs általános érték... Még márkán belül sem.
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #2094 üzenetére
Én még nem próbáltam, de ma ha hazaérek melóból, felteszem
-
marcusa
addikt
Ki lehet, kell hozzá a HWinfo nevű progi.
http://logout.hu/bejegyzes/darky/pc_s_jatekokban_rendszeradatok_kiiratasa/hsz_1-100.html
-
marcusa
addikt
válasz
Henker2 #2018 üzenetére
MSI Afterburner-rel
Van benne csúszka, és azt feljebb húzod. Lehet benne a venti vezérlést is állítani, így tuning alatt is hűvös tud maradni
(#2017) smiti Az hogy vsync nem mond semmit?
Ha bekapcsolod, akkor a monitorod képfrissítési frekvenciájához igazítja az fps-t.
Kapcsold ki, és máris több fps-ed lesz. -
marcusa
addikt
Itt ez az új Tomb Raider, kipróbáltam...
Ultra grafikán még megy szépen, de Ultimate-en ahol ráteszi pluszban a TressFX-et, ott már van hogy nagyon beesik az FPSSzebb úgy a haja, az tény, de ennyit nem ér
-
marcusa
addikt
válasz
Henker2 #1884 üzenetére
Hát, ez ugyan úgy lutri, mint máshol... nem olyan rég írt egy srác, hogy a Giga oc kártyáját 20Mhz-nél többel ha emeli, akkor már kifagy, Asbee 660ti-je pedig ha jól emlékszem azt írta, hogy +50Mhz-et tudott maximumon.
De olyat is olvastam itt, akinek 1300Mhz körül is megy stabilan a gpu... -
marcusa
addikt
válasz
Henker2 #1882 üzenetére
Enyém 1160/6800-on képes menni maximum stabilan, ha ennél tovább emelem a gpu órajelet akkor már van hogy kilépked játékból, ha memória órajelet akkor grafikai "hibák" jönnek elő, ilyen megnyúlt pixelek és hasonlók.
660 - 660ti közti különbségekről itt van két elég friss teszt, látható, hogy kb 10-15% különbség megvan köztük nagy átlagban: -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #1861 üzenetére
Köszi
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #1859 üzenetére
A diagrammhoz tartozó tesztet be tudnád linkelni? Kerestem, de nem találom
-
marcusa
addikt
válasz
SoulReaver #1835 üzenetére
Kb 2x gyorsabb a 660ti mint a 460! a 460-at most kb 22-26 között szokták tudni eladni aprón.
-
marcusa
addikt
válasz
Bile Demon #1825 üzenetére
Elég fura amit írtok... A crysis 3 topic-ban 680-nal, 670SLi-vel, és 7970CF-fel is azt írják, hogy ha FHD és minden Very High-on van, akkor nincs meg a 30Fps mindenhol... Nekem is gtx660 van, és én is úgy játszom hogy minden High, és FXAA, így tényleg soha nem megy 30FPS alá, és sokat tartózkodik a vsync által behatárolt 60fps-nél, de ha feljebb tolom a beállítást, akkor volt hogy lement 30 alá, és az úgy már nem jó...
-
marcusa
addikt
Elég durva ez a Crysis 3... Azon a füves részen, ahol a vonatszerelvények vannak, 80-90%-on és 75 fokon dolgozik az i5-2400... Nem semmi...
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #1783 üzenetére
Hát, akkor alapon használd, egyébként játékokban én is alapon használom, nem látok különbséget a tuningolt órajeles játékhoz képest, max a memóriát emelem 6400-ra...
Alapon sem gyenge -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #1781 üzenetére
Ha így is kifagy, akkor elég anti-tuningos kártyát fogtál ki sajnos...
Emelj akkor 20Mhz-et az órajelen, és 300-at a memórián, és úgy próbáld.
Esetleg adj még egy kis feszt neki fent, +100mV-ig megy, bár nálam az nem ad plusz tuningot... -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #1776 üzenetére
Mit húzol és mennyit? Power limitet húzd fel maximumra, fesz-hez nem kell nyúlni!
A te GPU-d elég sokat van húzva gyárilag is, de egy 1160-as boost értékig fel kellene hogy lehessen húzni. Memóriának meg nyugodtan adhatsz AB-ben 400-450-et is
Nekem így néz ki a legmagasabb órajel, amin stabil:
Kép nagyban -
marcusa
addikt
Én is letöltöttem Smiti linkrjéről, és lefuttattam i5-2400@3,1Ghz + sima GTX660 az ő beállításaival alap és felhúzott órajeleken:
Alap:
1160/6800:
Minden beállítás max-on:
Alap:
1160/6800:Az előző verziója a Heaven-nek lefutott 1200/7000-en is, ez kilépett, úgyhogy biztos jobban igénybeveszi a kártyát.
-
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson #1513 üzenetére
Monitoros topic-ban szokták őket ajánlani, úgyhogy szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest