- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipoka
csendes tag
válasz
Baggio04 #1334 üzenetére
2. kérdésedre a válasz annyi csak, hogy 2 helyen is be kell pipálnod, hogy látható legyen amire ép kíváncsi vagy. 1.-nek felül a legördülő ablakban kiválasztod ami kell, kicsit lentebb meg a Show in On-Screen Display elé pipa.
Ui. Nagy ritkán a RTSS-ben is mókázni kell, hogy látható legyen, de ez játék (játék motor) függő. Ott a Wiewport vagy Framebuffer-rel kell mókázni. -
detroitrw
addikt
válasz
Baggio04 #523 üzenetére
Alkalmazás (és driver kombó) függő is, hogy szereti e a túlhajtást, és hogy mennyire
A stabilitás teszt a hw-t "vizsgálja"/kínozza, sokkal kevésbe hajlamos az összeomlásra (általában)
vannak olyan programok is amik minimális tuningra is összekakilják magukatpl. nálam ez volt a Time Spy-al:
"sajnos a progi nem szerette ha húzva van a gpu így csak +110Mhz-el tudtam fagyás nélkül futtatni, a furmark +145-el is simán ment ..."
és ez igaz az összes játékra isszvsz inkább a gpu a sok neki a ramnak valszeg még mehetne
-
aginor
veterán
válasz
Baggio04 #300 üzenetére
A Ventusról vannak tesztek, de ha már MSI akkor szerintem a GamingX. A Palit meglepően jófajta, pláne ha figyelembe vesszük az árát és az egyventis kialakítását is. Azt tudnod kell róla, hogy nincs fanstop, terhelés alatt elég halk, de a hűtőjének megvannak a limitációi, ahogy a nyákjának is. Tuningrekordokat nem ezzel fogsz megdönteni, ahogy nem árt hozzá egy jóbban szellőző ház sem. Teljes terhelés alatt több óra után nálam 80fok környékére engedte fel az automatika a kártyát, persze egy egyedi profillal ezen lehet még kicsit faragni, de mivel egyetlen ventilátor van rajta, aminek -ha jól emlékszem- 2800 körül van a legnagyobb fordulata, így csodát nem kell tőle várni. Egyelőre az a véleményem róla, hogy ha az ember a helyén kezeli a típust és nincsenek túlzó elvárásai, akkor elégedett lehet vele. Ha valami érdekel még, akkor kérdezz és megnézem neked ha tudom.
.Ishi.: ha nem felejtem el, este én is lövök egyet. Érdekes lesz, mivel ugyanolyan a processzorunk, és a videokártyánk is.
Hőmérsékletek, órajelek hogyan alakulnak nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Búvárkodás
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest