- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz szasanyi #19629 üzenetére
Legutóbb a CS1.6-nak néztem meg a 4K felbontást hát valami oltári jó.
Ezzel csak annyit, hogy ha valami értelmesen van megírva akkor 10-év multán is ha deadod neki hogy fuss 8K-ban és nem esik össze akkor ugyanúgy fut mint mikor FullHD-ban indítottad annó megjelenéskor. Persze vágom vannak játékok ahol nem így meg de ugye nem lehet minden fenékig tejfel."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz raskolnikoff #18897 üzenetére
Uhh.
Nekem 8800GT-vel 3x or is sikerült kijátszanom a GTA 4-et, és nem full low-on, szerencsére. De ha az 5-öt sikerül végre kipörgetnem akkor tuti előveszem újra a 4-et megint, így 1070-el már csak elfog futkározni maxokon, meg akár 4K-ban is.
Amúgy meg játszd a 4-et mert jó a story nagyon."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Tomassy00 #18491 üzenetére
Nekem oszt nyolc, nekem a sima 1070-es, egy darab is jól muzsikál!!! Majd nemsoká dobok fel Asseto Corsa 4K videókat, naggyon menő a cuccli, remélem a videózást is bírni fogja még mellé azért 4K videórögzítést már lehet az SSD-re irányítom rögtön nem a mecha modos lassúcska HDD-nek, úgy már tudti kevés lenne a sávszél valamerről és beakadozna. Remélem nem fog és bírni fogja.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Tomassy00 #18446 üzenetére
Az azért nem kutya, hisz nekem egy 1070-el 4K ban(DSR-rel) Ultra minden Élsimítás off mindez 150-200 res scale közt állítgatva van 48-64 fős multikba 80-100 fps-em elég fixen tartva, ritkán akad be de az már lag vagy ablakváltás zeneváltáskor vagy pálya eleji töltéseknél.
Assze azért ettől többet kéne mennie egy SLI-nek ebből. Vagy néz másik drivert vagy valamit állíts mert ez így soványnak hat erőben, kb egy 1080 is elviszi így kb mint neked az SLI.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz #34576640 #18147 üzenetére
Verseny vagy csak sima egyedül körözgetőset? Esetleg valami konkrét pálya vagy autó/verseny kombó kivanság? Csak majd szólók ha lesz bármi is feltöltve, kicsit lassúcska a netem feltöltési sebessége, de végülis csak várni kell oszt feltölti az.
-
Enton
addikt
válasz s4hu|SyD^ #18145 üzenetére
Meg pl az se mindegy, hogy singli vagy multi játékra, mert néha multin inkább visszavesz egy két dolgot az ember a magasabb/fixebb minimum fps-ért, mert az sosem árthat alapon szokott azért segíteni a célzásban(fps)/időzítésekben(online racing).
Singliben meg oszt mehet minden csutkára DSR 4K és a többi nyaláánkságok:
Ez is pl AC, 120fps+ köridőzni egyedül, de 70-80fps nagylétszámú versennyel is, szóval nagyon baba a 1070, itt meggyőzött, hogy megérte megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz #34576640 #18096 üzenetére
Az ott már i3 miatt lesz.
Lehet többet érne nagyobb procira váltanod mint újjabb VGA-ra."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz #34576640 #18022 üzenetére
Talán onnan, hogy adatlapon semmi infó, előző hsz-ben meg 980ti-t hasonlítgatod a 1070-hez, ha 1070-ed lenne akkor nem nézelődnél visszafelé, így logikus azt gondoloni hogy 980ti-ről szeretnél váltani. De nem lett ez nagyon mellélőve ha sima 980 van. Így viszont egyértelműbb, hogy a 1070 jobb választás lehet számodra. Nameg ha találsz valami nagyon olcsó 980ti-t valahol az is jó lehet.
Persze felmerülhet a kérdés mire nem elég a 980 és a 980ti/1070 már elég?[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Amondó vagyok biztos van olyan driver verzió ami jobbat kihoz a játékból, majd egyszer ránézek én is, de most pl hogy mondjátok ránézek én is Crysis 2 és Crysis 3-ak ra hátha 1070-el már lehet valami kompromisszum mentesebb full grafikát bedobni nekik. Csaktán.
Csak mire lejönnek ezek a vackok a jó kis tanyanetemmel, 500-600kb max le.
A hajam is kihulik mire lejönn a két rész hiába originről tudna folyni lefel szépen de addig is lőttem Assassins Creed 2-őt(4K DSR(FULLHD kijelző csak) de gyünyörű 60+ fix fps, minden fullmax, imádom, majd lövök pár screenshotot most még nincs egyse. Meg RAW videót is ha lesz helyem SSD-n melette. ) meg most indítom a Portal "-őt, az is mozi lesz 4K DSR-el full maxon tuti.Anno volt is téma hogy-hogy nem sok tesztben szerepel a Ryse : Son of Rome, de aki akarja kipróbálja oszt csá.
-
Enton
addikt
Üdv népek ezt lehet valahogy überelni, hogy jobban tekerjen a dolog ne csak a mhz-et tolja fel és tegyen úgy mintha dolgozna:
Battlefiled 4 - Perl Market 48 player, 1920*1080 - mesh-Ultra/minden más low/res scale:160%, I7 2600-8GB DDR3-GTX1070:
Mert az oké hogy fellövi a boostig magát néha, de a gpu használat meg cseszik stagnálni valamelyest folyamat ugrabugrál(ok hogy nem konstans ugyanaz a jelenet ezzel tisztában vagyok).
Plusz a 1070 is csinálja, hogy 4-5 kör után néha-néha beesik 40-50-fps-re az addigi 140-160+ ról ilyenkor restart segít de a 760-al még azt mondtam biztos nem bírja a strapát, de ilyen a 1070-el ne legyen már könyörgöm."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz xPraetoriaNx #17242 üzenetére
Persze, hogy arra köszönt amirre afektált is, csak nem közvetlenül köszönte meg, hanem közvetve visszacsatolva.
-
Enton
addikt
Üdv, népek, 1070-ből kinéztem én is megjelenés után a inno ichill x3-at mint legszimpatikusabb darab számomra.
Mondom jó lesz ez, mire összejön a lóvé rá addigra szépen bekúszik az ára 120e-130e közé, erre a 20 nap leforgása alatt drágább lett mint megjelenéskor:Várható, hogy ez belátható időn belül visszaessen 130 körülre???
Esetleg ha valaki tudna ilyesmi áron azt is megköszönném.Jólesne már egy kis fps boost. BF4/BF1-re és szimezni sem árt a plusz többlet. Már csak egy 40" FHD-s 120-140hz-es TV/monitor kéne, hogy teljes legyen a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...