- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Grat a kártyához : ) Épp írni akartam én is, hogy engem is érdekelne ez a hőfok dolog EVGA-nál. Talán ilyen lesz majd egyszer.
Azt lehet tudni hogy tartósabb, több óra játék után tarta e azt a hőfokot? Bár nálam a proci hűtése a nagyon gáz, alap stock coolerrel :d loál. Lusta voltam rendelni hozzá azóta is : (, meg már portalanítani is kéne megint : s A Hitmant már úgy indítom el hogy Turbora állítom a coolert így 70 fok alatt tartja a procit, és ha jól emlékszem átlag 2000 rpm, szóval nagyon szar ahhoz képest. Anélkül 80 fokot is lazán elérni, egyszer 85 volt mikor rápillantottam :S , Vga-t nem is néztem, az jó úgyis. 960 pont, mint ahogy neked is volt akkor. Mennyi különbség lehet a 1070-hez képest hőfokban, szerintem nem kéne soknak lennie.[ Szerkesztve ]
-
Hmmm1
aktív tag
Értem, köszi szépen az infót. Akkor az a 71-72 fok is még simán jó, ha zavartatná magát, tolná neki a kakaót úgyis. (És gondolom 50-60%-os Fan speedes se volt hangos meg semmi. (szerk.: Nekem a ház itt van az asztalon, és sose nézem (már) vga-t mennyin megy, 65C be se kapcsol ugye + még hangját szerintem nem is hallottam: d ellenben a retek cpu stock coolerét)
- Csúcs lesz ez a EVGA szerintem, akárcsak az MSI, bár először a proci hűtést kéne megoldanom, aztán jöhetne ez a cucc: d[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Köszi az infót!
Alapból az EVGA oldalán nem találtam semmit... mondjuk csak tesztoldalakat kellett volna néznem egyből és ott írják...Itt is próbálkoztam a fórumon az EVGA GTX 1070 ACX 3.0 SC GAMING varázsszavakkal de nem adott találatot ahol írta volna bárki is.
Meg vagy elégedve a kártyával?
Tuningot fogsz nézni mit bír maximum?"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ferko75HUN
senior tag
Nálam a vga alapon ennyit tud.
Hasonló a konfigunk, 585 pont azért elég sok, ennyit számít egy "kis" tuning?
Jó látom a procid is kicsit feljebb teker.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Puma K
nagyúr
Ezzel az EVGA 1070 kártyával szemezek jelenleg, mert 1db 8pin-es tápcsati van rajta és az XFX Pro 450-et sem kellene cserélnem első körben... csak később... és akkor már egy MSI (1080? 1080 Ti?) is bekerülhet a gépbe 2db 8pin-es csatival
Gondolkodom hogy én is inkább az EVGA oldaláról rendelem...
Köszönöm az infókat!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
killer095
őstag
Nem lenne annaka kinézetével semmi baj, de az a fekete vörös kombó hányinger, persze van akinek az tetszik, de pl nekem a fehér és a fekete dominál a gépem belsejében, viccesen nézne ki egy vörösen világító cucc odabent, csinálhatnának fekete fehéret is, tudom van armor szériája vagy mi, de az gagyi, még backplate sincs rajta!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
slick-adam
aktív tag
de ugyanaz a kettö vagy lehet csak a hütöbordan laza valami es az cicereg?
mert en azt is ugyanugy el tudom kepzelni, mint hogy egy elektromos alkatresz csinalja.eddig ugy tudtam a coil whine csak magas fps-nel jön elö. de ez a cicerges ugye allando, terhelestöl függö sebesseggel.
szerk.: nyilvan 2D-ben desktop-on kussban vanik.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
bombibmw
veterán
Nem ma kezdetem, tehát le van pucolva a driver, ami szintén Nvidia driver volt.
Azért köszönöm, hogy válaszoltál!Az Experience-sose rakom fel egyébként, de ahhoz, hogy ezt elkerüljem, először tovább kell mennie a rendszer kompatibilitás ellenőrzésén.
Na ott áll le a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
en tovabbra is inkabba csörges/cicerges kifejezeseket hasznalnam a csikorgas/sipolas helyett. bar ahogy irtam, a sipolas is elöjön kb 180 fps környeken.
elöbb teszteltem, kb 40%-os GPU terheles körül kezd el "lassan" csörögni. ez a legzavarobb (nyitott haznal). 70-80% körül mar gyors, akkor mar cicereg.
nem a venti az. probaltam, jatekban megvartam meg lehul annyira a kartya, hogy lealljon a venti es hirtelen feltoltam a terhelest.a tapos dolgot meg megprobalom, bar egy eleg jo (csak hangoska) Seasonic 1 rail-es PSU-m van.
PCI-E kabel direktbe megy a tapba, de Y varianst hasznaltam, mert 2 kell az MSI-nek ugye. esetleg ez is lehet? a tap birja azt a ca. 150W-ot, az biztos.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
dombi81
senior tag
Persze, hogy nem. Ki mondta, hogy igen? Csak a saját tapasztalatom írtam le. Ref. kártyákat kicsit is húzva, akár önmagában, akár SLI-ben, nálam már ciceregtek (Nem alsókategóriás 1000w-os táppal) . Olyan nonref kártyát viszont még nem fogtam ki, szintén SLI-ben, anno Giga-ban sem, amely cicergett volna, még húzva sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs