Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
Winchester95 #18967 üzenetére
Nekem privátban küldd el pls a tag nevét, nem szeretnék vele üzletelni véletlenül se, ha visszaadja az árát, ha nem. Köszi és sok sikert a szerdához!
-
VGNGR
senior tag
válasz
Motion_Blur #18904 üzenetére
Hát igen, az elmúlt két hónapban nem volt szabad VGA-t venni, persze ha nem volt sürgős. Ha kellett, akkor nem volt mese, az ember kifizette a magas árat.
-
VGNGR
senior tag
válasz
fogtunder #18889 üzenetére
Khhmm, az éremnek mindig két oldala van! Ha visszaemlékszünk a tematikus topikokban egy-két bányász igencsak magas lóról dumált lefelé és nézte le a gamereket és osztotta az észt nagy mellénnyel. Most meg mindegyik tolja be a kártyáit az apróra és imádkozik, hogy az egy hónapja még lefikázott gamer húzza ki a kulimászból, meg a providentből....
Nem érdemes általánosítani. Mindkét oldalon vannak-voltak olyanok, akiknek elgurult a gyógyszere. -
VGNGR
senior tag
válasz
fogtunder #18878 üzenetére
A tavaly 65-ért újonnan vett wf2 1060 3 gigásomat, még mindig 75-80 körül árulják úgy, hogy 2-4 ezer óra csákányozás bennük van. Tehát az árak nem álltak vissza. Ha majd 50 körül mennek, akkor azt mondom be lehet esetleg vállalni egyet. És igen, én sem rohanok ennyiért SEM kártyát venni, pedig egy hónapja építettem egy új gépet, jó lett volna valami értelmes kártya de akkoriban a 1050Ti is 70-ért ment, úgyhogy lett bele 950 30 ezerért. Amíg tart ez az őrület, addig marad is! Písz
-
VGNGR
senior tag
válasz
keeri_offici #17972 üzenetére
Az hagyján, de két általam nem ismert bolt listázza csak, és mindkettőnél "érdeklődjön telefonon", vagyis nem is kapható jelenleg.
Én még 65-ért vettem, most lehet 90-ért elmenne 1 nap alatt, csak nem tudnék helyette mit venni.
Most, hogy a felére hullott a kriptovaluták árfolyama, nem akarják már kicsit befejezni a kártyafelvásárlást?? -
VGNGR
senior tag
válasz
prtvlogan #17495 üzenetére
Szerintem egy 4/8-as 3.8-on járatott Ryzennek nem lehetne gond egy 1060. Szerintem csak a Pubg ócska kódja miatt van ez. Egy normálisabb játék alatt van 40-50% előnye a 1060-nak a 1050ti-hez képest. Én 960 után (ami kb. Egy kategória a 1050ti-vel) ég és föld különbséget tapasztaltam...
Szerk: bocs most nézem 4/4-es a Ryzen 1200? -
-
VGNGR
senior tag
válasz
ProEvoFan #16810 üzenetére
Nekem az van, jelenleg sehol nem ütköztem még vele falba a 3 GB miatt, nyilván nem is ultrán tolom vele, de ahhoz nem is ilyen GPU kell.
Hogy 2-3 év múlva mi lesz azt csak az univerzum tudja, én úgy kalkulálok, hogy GTX2060-am lesz 80-90k-ért mostani GTX1080 tudáshoz közel
-
VGNGR
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16165 üzenetére
Az a 4460s nagyon hamar kevéske lesz, amint belefutsz egy cpu igényes játékba, de majd cseréled egy 4790k-ra, ha már Z-s lapot vettél.
A coffee lake érkezésével szerintem elfogadható szintre fog süllyedni az ára.
Én is így voltam, csak én i5 3330-ról váltottam 3770-re. -
VGNGR
senior tag
válasz
tothjozsi96 #15315 üzenetére
Attól függ melyik játékban. Egy BF 64 fős mapon kevés lehet, de egy Watch Dogs 2 is meg tudja fingatni a régebbi i5-öket.
-
VGNGR
senior tag
A coinos topikokat olvasgatva úgy néz ki, hogy pukkan a lufi. Pár nap és a villanyszámlát sem fogják kitermelni a buildek. Akik alkalmi, hype-ra beugró, gyors meggazdagodásban reménykedő, kocabányászok szerintem rövidesen piacra dobják a kártyáikat a pániktól. Talán helyreállhat a vga piac. Ámen
-
VGNGR
senior tag
Van remény.
-
VGNGR
senior tag
válasz
kolopele #12208 üzenetére
70k-ért 1070-1080 közötti teljesítményt mondtam, ld. a 1060 is a 970 és 980 között van, bár a 3 gb-os változat 5%-kal lassabb, tehát akkor legyen mondjuk 80k és akkor megvan a 6gb változat...
A csúcskártyákat ne keverjük ide, mert más liga. Igen, pl. egy 780ti-vel a mai napig el lehet játszani fullhd-ben magas részletesség körül, pedig már majdnem 4 éves. (ja és 3 gigás)
-
VGNGR
senior tag
válasz
cskamacska #12205 üzenetére
Az tény, hogy a 960 is tartotta utolsó leheletéig az új árát, más kérdés, hogy ki vette meg már akkor annyiért...
Ettől még az új generáció be fog köszönteni. -
VGNGR
senior tag
válasz
zoomon #11999 üzenetére
60k-nál többet én nem nagyon adnék 1060-ért, aprón, a rendes kiskergaris 3 gigások simán kaphatók már 60 alatt is.
3gb vs 6 gb között van kb. 5-10%-nyi teljesítménykülönbség. Én a 3 gigással még nem ütköztem problémába, még openworld-ben sem (Wildlands).
Nem tudom mennyi a keret, de ha 90-100 körül gondolkodsz, akkor inkább tegyél egy picit hozzá és -> 1070. -
VGNGR
senior tag
válasz
Euromail #11757 üzenetére
Ez ilyen. Várni mindig lehet, mert mindig lesz gyorsabb, olcsóbb VGA. Mit szóljanak azok, akik rögtön az elején 120 körül vették a 1060-at? Ennyiért most 1070-et adnak.
De a kérdésre visszatérve én sem fizetném ki a 6gb-ért a +20k-t. Mire kevés lesz a ram, a gpu is az lesz. Egy év és csere, kb... -
VGNGR
senior tag
válasz
Bjørgersson #11170 üzenetére
Bocs azt elfelejtettem írni, hogy nálam utánvét sem játszik, csak személyes. Kértek már tőlem, hogy én adjak fel terméket, de inkább azt sem...
Eddig egyszer vettem előreutalással játék letöltő kódot, az kb. benne van a lélektani határban. -
VGNGR
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #10933 üzenetére
Na ha úgy sikerült felnyomni a vram mennyiséget Wildlandsnél, akkor legalább a 20 fps megvolt vele? :-)
-
VGNGR
senior tag
Csatlakozok én is egy Giga wf 3 gb-al. Egyelőre pöpec, se cw, se egyéb hang. Max. hőfok amit láttam tőle 67 fok. A 3770-el egyelőre nagyon jól kijönnek. :-)
-
VGNGR
senior tag
Egész "jól" alakulnak az árak a budget osztályban. Az inno árát felnyomták, a Manli meg kikerült a kínálatból.
Úgy tűnik a hosszú, hideg tél magasan tartja az árakat.... -
VGNGR
senior tag
Off.
Lehetne, hogy ne offold és trollkodd szét ezt a topikot? Menj nyugodtan a vörös topikokba és hintsed ott az igét. Szerintem rohadt unalmas már amit csinálsz. Bocs mindenkitől, hogy etettem, de már baromi unalmas. A végén még prémiumot kell vennem, pedig általában csak read onlyban vagyok...
On.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest