Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
#69523456 #16737 üzenetére
Eszembe nem jutna adblock nélkül élni, meg ha illegális is lenne....inkább az agymosast kéne betiltani és az agresszív reklámokat. Kislányom nem tud megnézni egy 20perces mesét tableten anélkül, h szetbombazna a youtube célzott reklámokkal. Résen kell lenni, ha csak tehetjuj azonnal skippeljuk mindig.
Tényleg androidra nincs adblock ?há már...
-
Rick3D
senior tag
válasz
#69523456 #11362 üzenetére
A jobb alsó sarokban az a Gforce experience -hez tartozik. Ha a fehér kör közepe átvált zöldre akkor 1. rögzíted az adott képet asztal/játék (tehát felveszel videót) 2. Streambe kezdtél. Ebben a benchmarkban mindig eltérő az fps érték ez nem oszt nem szoroz. Ezektől igazán nem kell tartanod
Viszont amitől tartanod kell azok a bányász vírusok szóval az lenne a legkönnyebb / egyszerűbb ha újrahúznád a winedet és az összes vinyot formáznád. Ezzel kizársz minden szoftveres bakit és ha utána is fent állnak a micro laggok akkor közel 100% hardver hiba.( A gforce experiencen belül könnyen ki tudod kapcsolni a shadowplaynek a jelző overlay ikonját. )
-
-
Euromail
aktív tag
válasz
#69523456 #9826 üzenetére
Próbáld meg az energia gazdálkodási módot az nv panelen maximális teljesítményre rakni.
Nekem régebben volt ilyen bajom más játékoknál(más gpu-kal) pl: gta5 patch-ig modern warfare verzió frissítésig vagy talán driver csere oldotta meg de addig használtam az nv paneles trükköt jah meg msi afterburnerel a power limitet is megpróbálhatod feltolni maxra.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
#69523456 #9753 üzenetére
picit tegnap én is tesztelgettem,hangoltam.még kell rajta finomitani,de alakul.
http://www.3dmark.com/3dm/18258873? -
Redneck
nagyúr
válasz
#69523456 #9725 üzenetére
Nem ad valami valós képet a Heaven ezt nemrég kiveséztük.
Mennyi volt a Boost órajel?Euromail: Ilyen van, tévedni emberi dolog. Akkor kapod olcsón ha nem csak az automata visszaigazolást küldik, hanem a hitelesítést is. Az automata nem minősül ajánlattételnek, az elírások miatt találták ki ezt a rendszert. Szóval mindenki normális áron kell megvegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT + 8GB GDDR6 256bit LED 5700XT Videokártya
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest