Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Grafirka #14309 üzenetére
Pedig az is halálos bűn. Aki nem SSD-t használ, neki fél óráig bootol az oprendszer szerintük (most mértem, nekem 3 mp HDD-vel a BIOS logo és a Win10 bejelentkezési képernyője közötti idő). Ehhez képest egyesek Trabant-Ferrari hasonlattal élnek, ha HDD-t kell SSD-hez hasonlítani, ami iszonyatos blődség.
Akinek baja van a WIN10-zel, nála csakis user error lehet. Pedig nem, mert minden hétre jut valami sz@rság, most éppen az USB3-as pendrive-ommal problémázik a Creators Update óta, pedig a korábbi verziók nem problémáztak vele! És még sorolhatnám vég nélkül...
Aki pedig az AMD processzorok/VGA-k bármely negatív tulajdonságát is csak említeni meri (van belőlük bőven), ő is pórul jár.
Egy a lényeg, ha nem követed birkaként a tömeget, és a véleményednek hangot mersz adni, legyen az bármilyen kulturált formában is, akkor is záros időn belül tiltva leszel minimum az adott topicból. -
vlevi
nagyúr
válasz
Grafirka #14307 üzenetére
"mekkora csucs oprendszer ez"
Stabilitásban szerintem a legsötétebb W95-s időket idézi
Néhány fórumba már be-beírogattam, hogy oké, ingyé adták, ajándék lónak nenyald a f****nézd a fogát, meg úgy általában nálam nagyjából el-elmegyeget. Firefoxot, pasziánszt elviszi, otthoni gépre nem is kell több
De, ha valami miatt újra kell telepíteni, akkor megy vissza a hetes.... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Grafirka #14135 üzenetére
Na ez hsz nagyon kellett, köszönöm akkor eldőlt, régi vágyam egy MSI Gaming X
Még ezekben a nehéz időkben is, de ahogy számolgatom ugyan úgy jönnék ki "normál" piaci helyzetben is kb. Durván 5-10k lehet bukó erős költői túlzással is.
Nagyon várom, hétfőn megyek érte.
Mindenhol azt olvasom az MSI legendás hűtési potenciállal rendelkezik. A Twin Frozr is elképesztő.
OC nem lesz..és sima HD (no maxed out) sőt inkább graphic donwgrade AA, AS, HBAO , depth of field, Motion Bluur és társai rendszerint OFF, Nvidia profil egyedileg global beállításban is mindig teljesítmény specifikus állásban. Mindig az fps tartomány a fő szempont (nálam). Ezért a régi karim is fény évekre elég lett volna, de azért jobb az a plussz vram tartalék a háznál.
-
törölt tag
válasz
Grafirka #10795 üzenetére
376.52? Nálam a 378.78-at tette föl automatikusan a Win10. De amúgy kikapcsolható az automatikus drivertelepítés is.
DDU-t én csak akkor használok, ha gond van. Mondjuk az akad elég sűrűn sajnos... Hozzáteszem, nálam hetente többször is cserélődnek az alaplapok és processzorok, és lehet, hogy ez nem tetszik a Win10-nek, de elég sűrűn előforduló hiba, hogy a videokártya egyszerűen eltűnik az Eszközkezelőből. Hiába indítom újra, hiába csinálok bármit (pl. Hardverváltozások keresése, stb.), egyszerűen nem talál semmit. Ilyenkor a driver se megy föl, leáll valami hibával telepítés közben. A Win7 sokkal jobb volt ebből a szempontból, pedig állítólag a Win10-nek kéne jobban bírnia a rendszeres hardvercserélgetést. Hát nem.
Kedvencem az volt, amikor tegnap még a GPU-Z is vegyesen jelenítette meg az adatokat, a GPU adatainál volt, hogy az Intel HD Graphics 4600-at mutatta, de pl. a subvendor a Gigabyte volt, stb.. Meg a többi adatnál is volt, hogy az IGP- adatait, és volt, hogy a 1060 adatait mutatta. Na ilyenkor azért nagyon jó szolgálatot tesz a DDU. -
chuck79
csendes tag
válasz
Grafirka #10801 üzenetére
Szerintem sincs szükség variálásra, csak szedd le az új telepítőt, indítsd el, a komponenseknél van egy "tiszta telepítés" checkbox, max. azt benyomhatod, ha gond lenne, de nem kell uninstall meg hasonlóak, ddu meg pláne. ddu-t én csak egyszer használtam, mikor melóhelyes gépben alaplapi vga volt csak, és alaplapcsere lett. Na, azt nem bírta ki a win8.1, ott kellett egy ilyen safe mode-os megoldás, de ez nem egy sima ügy volt. (Persze, lehet csak mi bénáztunk el valamit, vagy a win volt ezeréves, nem tudom.)
-
vlevi
nagyúr
válasz
Grafirka #9288 üzenetére
"windows billentyu + P" es az utolso verzio a listabol a "projector only"
A vicces, hogy nálam ez fordítva van. A monitorom a DVI-ba van dugva, a TV pedig HDMI-vel. De ez már a sokadik videókártyám, és a HDMI az első megjelenítő, így a Win+P-re a második kijelzőre jön be a monitor. -
tobias88888
őstag
válasz
Grafirka #856 üzenetére
"ASUS 25-25,5 C szobahomersekleten" - Az tényleg csodás. Nálam 28-29 fok van mostanában a szobában, hogyan tud az alá bemenni?
Amúgy általában le szoktam szólni a Gigabyte kártyákat, de ez most csöndes és hűvös. Emlékszem a régi HD4850es kártyámra, az mellett filmet már nehezen lehetett nézni
Ez mellett benézett a 100ba úgy, hogy akkoriban az ugyan olyan MSI talán 80 fölé épp felment. -
Puma K
nagyúr
válasz
Grafirka #805 üzenetére
Köszi, de neten én is tudok nézni teszteket ahol szerepel GPU-Z kép.
Azért kérdem, hogy az ő példánya milyen, mert pl anno az Asus GTX760-as kártyámon Elpida gyártmányú VRAM volt, a neten lévő tesztekben szereplő ugyan olyan 760-as kártyákon meg gyakorlatilag csak Samsung-al szerelt verziók voltak.
Korábbi saját tapasztalataim alapján és a neten található infók szerint is tuningnál vannak eltérések a különböző gyártók VRAM-jait illetően, ami tuningnál számít. Van amelyik gyártó terméke csak a gyári órajelet tudja tartani hibamentesen, de ha már tuningolsz rajta +50Mhz-cet már szemeteli a képet a VRAM.
Ezért kérdem, hogy az általa most vásárolt Gigabyte milyen VRAM-al van szerelve.
-
tobias88888
őstag
válasz
Grafirka #743 üzenetére
Köszi, szuper, akkor frissítem is. Nekem fontos, mert jobb oldalt van egy szép menüm sok sok információval
Szerintem egész jó ez a led, de én a hőmérséklet alapján akarom beállítani. Üveges a ház oldala, így azért egész jó látvány
-
Romvr
őstag
válasz
Grafirka #697 üzenetére
ASUS oldaláról letöltöd az AuraLight alkalmazást és ott lehet a következőket állítani:
- Világítás színe
- Fényerősség
- Opcionálisan a fény viselkedése (Off, pulzál, statikus, végigvilágítja a színpalettát)
- Hőmérsékletfüggő szín a zöldtől a pirosig (viszont nem lehet állítani a hőmérsékleti határokat és gyárilag úgy van hogy 70 foktól kezd narancsra váltani, de nálam a kártya csúcshőmérséklete még nem haladta meg a 62 fokot sem
- Meg olyan is van hogy zenére villog... ezt mondjuk nem fejtettem meg mert alap windows-nál netezés közben is járja a lambadátAz viszont tetszik hogy amit egyszer beállítasz azt megjegyzi a kártya. Így újratelepítésnél, vagy más OS futtatásánál nem kell megint ezzel foglalkozni.
-
Motyi
senior tag
válasz
Grafirka #453 üzenetére
A leghűsebb és leghalkabb jelenleg az Asus Strix. Az alap verzió 110k az oc 120k. Ezt követi az MSI Gaming (hangban sztem nincs különbség) ami úgy 5-6 fokkal melegebb az Asusnál. A sima 105k az oc 115k körül van.Ezen kívül a Giga G1-el van még tapasztalatom, picit hangosabb és melegebb mint az MSI, de ha lehet kapni akkor lényegesen olcsóbb (96-98k körül). Ezekkel van személyes tapasztalatom is, a többiről nem tudok nyilatkozni.
(#454) szabadoslac Azzal az egy ventis kártyával csak annyi a gond, hogy: [link]
- vagy halk és dög meleg (az új bios verzióval, idle nem megy a venti, terhelés alatt 74 fok)
- vagy hangos (az első bios verzióval 60 fok terhelés alatt és 44db)Vélhetően az új bios van már a forgalomban kapható kártyákon, és a 74 fok az klimatizált helyiségben, tesztpadon volt mérve. Egy átlag házban, normál szobahőmérsékleten van az 80 fok is, ahol már a boost órajel is szépen lecsökken.
Egy ventivel csak a kisebb méret miatt lehet opció valakinek, amúgy kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest