- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
jacint78 #11904 üzenetére
'GTX 1060-on maximum 6.2A áramot mértem egyminimálisan húzott kártyán a tápcsatlakozón. Erről megy a GPU, a ramok kapják a delejet a PCI-expresszből, ez egy klasszikus kialakítás.'
Arról beszélek hogy nem csak a tápcsatlakozóról megy a gpu, pedig ezt írtad, nem lehet külön mérni és találgatni a gpu fogyasztását egy tápcsatlakozóról. Nem releváns a mérésed, nincs értelme továbbiakban reagálni az elméleteidre. Referencia GTX 1060-at linkeltem, ez felel meg a gyártó specifikációknak.
(#11606) jacint78 válasza sutyi^ (#11605) üzenetére
Megnéztem Ipon hiba statisztikákat, és semmi nem támasztja alá az elméleted. Bestmarkt szervizes annyit mondott a Gigabyte náluk az egyik legmegbízhatóbb, egyedül a venti gyengébb minőségű, időnként portalanítani kellJól mondod, ezek a Te méréseid, és elméleted, képeid. Nincs velük gond, csak kijelentő módban írsz határozott dolgokat amiket rajtad kívül senki nem tud alátámasztani. Kérlek linkelj pár hitelt érdemlő oldalt, ami téged igazol. Nincs értelme továbbiakban reagálni ennyi sületlenségre. (attól hogy kicsit hajlik a nyák még nem lesz baja).
A szakik, akik saját méréseket végeznek, áltudományos magyarázatokkal, és ettől írásuk hiteles, szakmai hivatkozás nélkül, igazán hitelt érdemlőek
Akkor gyere vissza ha bármit alá tudsz támasztani hitelt érdemlő statisztikával, és elismert szakmai oldalak publikációjával, mérési jegyzőkönyvet sem láttam nálad
l
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest